status: user broj poruka: 2352 | ...na srecu, ili nesrecu, kolega je kupio gore navedeni televizor, on je toliko zeleo da pusta divx i mkv fajlove preko USB-a, ali mu se zelja nije ispunila jer model B550 ima zakljucanu tu opciju, ...srecom smo ne jednom forumu nasli nacin da se to `odkljuca` ali me buni prvenstveno sto mora u `skrivenom` meniju da podesi da mu je model TV-a B650... malo sam gledao po netu, i jedino sto sam nasao jeste razlika u osvezavanju panela, i multimedijalna podrska (B650 100Hz i sve moguce pusta, a B550 50Hz i ne moze pustati DivX/mkv hd) Naravno, na tom forumu, ljudi naglasavaju da bez problema taj navedeni TV pusta 720 format, sto njemu odgovara, a za 1080 ima malo `snage`, tj stuca... i naravno uslov je da mu je audio u DTS-u sto nije problem...
Ono sto mene od svega zanima, da li neko zna, koja je stvarna razlika izmedju modela B550 i B650 pored novcane xD, i tog osvezavanja, jer navodno verzija firmwarea koju on ima ima sve i sto B650, znaci nije stripovana verzija...
Pozz, i hvala na odgovoru...