Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
dvd Player+ usb rack >320gb
STRANA 1 OD 1
drmika dvd Player+ usb rack >320gb 08.04.2010. 16:17 T25875

status: user
broj poruka: 59

Posle silnog gooooglanja rеših da pitam za pomoć tj. pre lično iskustvo.
kao sto iz naslova vidite Ono sto me muchi koji od ovih današjih dvdPlayera može lepo da radi sa externim rack-om (3.5`, Znachi sopstveno napajanje) sa 320gb ili više... Ja posedujem neki Vox kucni bioskop sa usb koji se čudno ponaša i sa flašom(stuca, stuca, radi extra, stuca i sve tako ), hdd nisam ni kachio. probao sam prosle godine sa drugovim lg ht202 i 250gb 2.5` nije hteo da ga skonta.... Pa me interesuje da li ste pokušavali na vaš dvdplayer kačiti externe hdd i koliki je taj hdd bio i koji player....
unared zahvan na odg.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pro2va radi sigurno 08.04.2010. 16:58 #203010

broj poruka: 58

Xwave 5000 radi sigurno-trenutno prikacen hdd rack unutra ata hdd 250Gb-obavezno fat32. probao sam i rack sa sata hdd 500 Gb radio i on.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Takodje probao 08.04.2010. 17:10 #203012

broj poruka: 7720
Moze na DVD quadro ,kao sto rece pro2va ,mora fat32 ,disk 160 GB.Kod mene je USB 2.0 interfejs ,ucitava sve trenutno.Proveri samo da li je usb 2.0 interfejs pre kupovine.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drmika re: 08.04.2010. 17:30 #203015

broj poruka: 59
ma to za fat znam to nije problem, ja sam razmisljao o xwave 3000, a i tih quadro ima dosta sa usb...ali nisam imao iskustvo sa njima. imam jedan ata 320 onako slobodan pa ocu da ga iskoristim ... prebacim u fat i eto gledam dokumentarce kad se zavrshi julski rok :D

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs