Koliko sam shvatio svi emiteri prelaze na 3d emitovanje do kraja ove godine,kao i igre i filmovi. E sad nameravo sam da oko nove godine pazarim ili lh 3000 ili lf 2510 ali sam zbog ove informacije odustao. Šta sada uzeti dal postoje takvi modeli ili da ipak uzmem lh 3000. Kolko sam shvatio to nema veze sa nvidia 3d odnosno za gledanje nisu potrebne naocare. A još ako je informicaja za ekološku taksu tacna...
lepo shto se zanimash za 3d televiziju ali da budem iskren mi josh nismo preshl sa analognog na digitalni signal a o hdtv tek da ne pricham. tako da kod nas verovatno mozhesh da ochekujesh 3d al za jedno 20 godina. I to sam skroman kad sam rekao 20 godina.
Rano je za tako nesto,pa cak i za HD,kod nas prelaze na digitalnu tek od 2012,a sto se tice stranih HD kanala mozes ih nabrojati na prste jedne ruke. Bolje je sacuvati lovu,pa tada uzeti,bice bolja ponuda,i pasti ce cene LED TV. Ovako bi ti sluzio samo za sminku. Najgore od svega je da u masi prodavnica,gde sam ih pitao nesto poput toga,oni bi nudili HDready TV ,kao da je HD,i ljudi koji nisu upoznati sa tim ih kupuju. A 3D hd,mozes sanjati slobodno. POZ!
http://www.thestandard.com/news/2010/03/09/3d-tvs-be-huge-2010-fat-chance Znam da još nemamo ni HD zato još nisam ni uzo ni jedan jednostavno nemam šta da gledam na njemu cak nemam ni digitalni prijem. Podneo sam zahtev telekomu pre 4-5 meseca a ni preko SBB-a nemam mogucnost jer živim u Leskovcu. (jedino HD filmove i to u mkv),cak nemam ni mogocnost za satelitski prijem ... Ali koliko sam pratio ovo po medijima bice do kraja ove godine ili najkasnije pocetkom naredne to su izjavili cak i najveci skeptici, cak šta više prestace se sa proizvodnjom klasicnih LCD i plazma tv-a Cena 3d tv-a je sad prilicno visoka ali su to i modeli velikih dijagonala mada koliko sam vido ima i za 2000$ mada se ipak ocekuje i ispod 1000 $ za neke 32-incne do sredine ove godene. Ovo pišem pošto sam na netu od kad sam postavio ovaj topic pa sam sve ovo i pronašo. Sad definitivno neznam šta mi je ciniti ako je naravno sve ovo tacno. http://www.spacedaily.com/reports/3D_TV_To_Showcase_At_CeBit_2010_999.html Ili da jednostavo pazarim LH3000 ili LF 2510 pošto vec neka 3 meseca nemam tv crko mi stari crt, a i ovde se dvoumim 32 il 42 inca a i koja grafika onda dobio sam 5770 na zamenu pošto mi pcs 4870 riknula pre 2 meseca.... bla bla bla al to je vec neka druga tema.
Ja koliko sam cuo, 3D TV-ovi izlaze tek krajem godine ? Inace LED tv kosta preko 1000 evra, a zamisli 3D koliko ce da kosta, na njemu mozes samo da gledas Avatar, i to da nadjes onaj 3D snimak :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.