Preporucite mi neki kucni DVD-DIVX player koji cita dvd, divx, mp3, wma... da cita sve titlove ( sa istim ili razlicitim nazivom od naziva filma ) i obavezno da ima FM radio.
Pre deset godina to je bila zaista mudrost, danas da se ne smaras gledaj da sve podrzava pa plati koliko mozes. A sto se tice marke vise nema pravila sve prave u PRC(Kina)
svi jeftiniji playeri imaju problem sa pushtanjem raznoraznih video formata, kao shto su mkv, neki avi koji su kodirani sa drugachijim kodekom, pojedini su toliko glupi da ne mogu da puste film sa prevodom ako nije samo taj film i prevod u istom folderu, multi sesion ne mogu da chitaju, i mnoge druge gluposti. Shto se mene tiche ako se ne koristi komp za pushtanje filmova, onda se treba dati vishe kinte za neki player koji stvarno sve chita(ali sumnjam da takav postoji!) pozdrav
dodaj kintu i uzzivaj kad uzmesh stream_player tipa Asus O!play ili Viewsonic_ov HD media playe - pandan (slagacu te za model ali je preuzet sa Americhkog trzzista gde je doziveo BOOM...W!F!, Lan, SVI codeci, BRay itd..itd sa storage_om 2.5`) MILINA...sve oko 100E
Ja pobacao dva takva playera..(pustio 50ak diskova i CAPUT)
btw, Radio???? Fck the radio..prikachi mob i eto ti radia..to nek ti nikako ne bude parametar. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.