Kada je na pojacalo Sony STR DE-435 spojen LG BD390 primetio sam da mi nema zvuka na zadnjim zvucnicima. Kada se pusti test, lepo rade prednji i centralni, ali kada dodje do zadnjih on ih opet pusta preko prednjih, sub se ne cuje isto. Pokusao sam da spojim i stari player SkyVision i situacija je ista. Ovo se desava samo kada je 5.1 zvuk, u ostalim situacija ima lepo zvuka.
vec signal koji pustas nije dolby 5.1,pa ga ne razdvaja po svim zvucnicima,vec samo na 2....umi neki film koji je u dolby surround-u,videces da ce se svi zvucnici cuti...
Re: nema tu greske@Naravno, nisam uzeo u obzir da si toliki...
22.02.2010. 00:01
status: user broj poruka: 10997
duduk pa ne znas da neces dobiti 5.1 ako na disku koji pustas NEMA 5.1 zvuka... Znaci, ako si pustio neki CD sa stereo signalom, dobices neki mali eho od prednjeg levog i prednjeg desnog ali ne i pravi zadnji levi i zadnji desni kanal (i centralni) jer ih nema...
:: vec signal koji pustas nije dolby 5.1,pa ga ne razdvaja po svim zvucnicima,vec samo na 2....umi neki film koji je u dolby surround-u,videces da ce se svi zvucnici cuti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.