E ovako drushtvo. Nabavio sam neki extra pionner-ov 5.1 sistem. E sad problem je u tome shto da bi se uopshte ukljuchio morash da imash jedan krajnje specifichan kabal. Evo slike kako taj konektor izgleda. To je u stvari 10pin mini din konektor koji ima u gornjem redu 2 pa jednu u donjem 4 i u zadnjem 3 pina. Na slici to je konektor Neobichnog polu kruzhnog oblika na koga ukazuje strelica sa slovom A. E sad ovaj konektor u principu nije standardan ali na wikipediji postoji dosta modela koji ga koriste. Moja zamisao je da nadjem takav konektor i da isechem onaj kruzni limchicj oko konekotra da bi uopshte mogao da ukljuchim poshto tog polukruznog ublika verujem da nikad necju da nadjem. Jel uopshte ima neko takav konektor? Trebala bi mi dva bilo kakva pod uslovom da su svih 10 zica prikachene na njega(ili da mozhe nekako da se otvori) pa bi ga ja nastavio. Raspored je pin to pin tako da nije frka da se napravi. Vidim da ga koristi ati all in wonder itd...verovatno neko ima takav kabal pa ako ste voljni da pomognete bicju vam zahvalan. :)
Znachi zamisao mi je da nadjem takav konektor koji se koristi za dosta specifichnih uredjaja ali ga u principu ima. Da samo odrezhem onaj metalni deo oko konektora...da mi samo pinovi vire i da ga onda ushtekam direktno. TAko da izbegnem ovaj chudan oblik.
Ono sto oni ne mogu da iskabluju, niko ne moze. - - - - - - - - Kada nabavljas `extra` uredjaj, gledaj da uz njega ide i `extra` kabl. Da ne budes kao macak Silvester na pustom ostrvu - brdo konzervi a nijednog otvaraca.
:: Ono sto oni ne mogu da iskabluju, niko ne moze. :: - - - - - - - :: Kada nabavljas `extra` uredjaj, gledaj da uz njega ide i `extra` kabl. Da ne budes kao macak Silvester na pustom ostrvu - brdo konzervi a nijednog otvaraca :: :: ::
Probao sam na online katalogu svih tih firmi i niko nema. Sutra cju da probam da pozovem sve te firme pa da pitam dal postoji varijanta da se naruchi...
::Kada nabavljas `extra` uredjaj, gledaj da uz njega ide i `extra` kabl. Da ne budes kao macak Silvester na pustom ostrvu - brdo konzervi a nijednog otvaraca
> Kedi ma nemoj da se oslanjas na te online kataloge, naci ces ti to u nekoj od firmi koje sam ti preporucio, 99%.
idi kod nakog elektronicara pa neka ti vidi da se napravi, neka nadje masu a ostalo cepaj + po kanalima da vidis koji ce zvucnik da radi pa napravi sam, nesto cisto sumnjam da koristi sve za zvuk, znaci kod nekoga ko mota zvucnike i radi pojacala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.