Hteo bih da, na primer, kada pozovem neki broj sa telefona ili pristupim preko interneta nekoj adresi, uz neku(e) šifru(e), taj neki uređaj pošalje kućnom PC-u signal da se uključi (a u idealnom slučaju se napaja preko USB).
Nije mi rešenje da PC ostaje uključen 24/7 ili da plaćam čuvara, pošto se radi o 2-3 meseca vremena, a kuća će za to vreme biti prazna, 50km daleko od svega, pa niko neće ni moći/hteti da se cima da povremeno ``zalije cveće``.
Pa, je l` postoji tako nešto, koji mu je naziv i ko prodaje ?
jel i da pristavi kaficu dok ti krenes sa posla kuci
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Hteo bih da, na primer, kada pozovem neki broj sa telefona ili pristupim preko interneta nekoj adresi, uz neku(e) šifru(e), taj neki uređaj pošalje kućnom PC-u signal da se uključi (a u idealnom slučaju se napaja preko USB) :: :: Nije mi rešenje da PC ostaje uključen 24/7 ili da plaćam čuvara, pošto se radi o 2-3 meseca vremena, a kuća će za to vreme biti prazna, 50km daleko od svega, pa niko neće ni moći/hteti da se cima da povremeno ``pogleda`` :: :: Pa, je l` postoji tako nešto, koji mu je naziv i ko prodaje :: :: Jači su ovi što dižu trupce.
skoro u svakom biosu imas opciju da se racunar ukljuci preko modema. Ukljucis tu opciju (podrazumeva se da imas modem) i stavis neki remote desktop program.
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.