Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Jel valja ovo stogod? Vivax imago tv-2908pf
STRANA 1 OD 1
Snoopy- Jel valja ovo stogod? Vivax imago tv-2908pf 12.02.2010. 15:33 T24470

status: user
broj poruka: 6083
Opet ja...

Sada me zanima da li ishta valja ovaj TV vivax imago tv-2908pf, 72cm dijagonala, u metrou na akciji 14.500din. Zasto me ovo zanima? Imam u dnevnoj 32` FULL HD LCD, pa bih njega da strpam kod sebe u sobu kao monitor da mi sluzi, a za tatka :) da uzmem ovaj TV. Koristi se oko 2 sata dnevno, neki put ni toliko, mozda se i ne upali uopste. Monitor 22` bih prodao i imam taman da dodam do 14000 za taj TV, nista preko toga ne dolazi u obzir, zato i pitam za Vivax. Ako bas toliko ne valja Taj vivax TV, onda necu da menjam nista.
Zborite.
:)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Seerauber Jel valja ovo stogod? Vivax imago tv-2908pf 12.02.2010. 17:07 #188490

broj poruka: 946

bice to odlicno za tatka!
svega:1x scart(škart)

jumperjack Iz licnog iskustva.... 12.02.2010. 17:11 #188491

broj poruka: 497
a i onoga sto mi je majstor rekao kada sam isti (vivax) odneo na popravku bih ti toplo preporucio da ga zobidjes.....

Snoopy- Ok.. 12.02.2010. 17:33 #188493

Znaci da nista ne diram? Izgleda da nista meni od 32` monitora..Nije mi ni fora da ga kupim pa cim ode garancija da rikne i sta posle, bacio sam pare. Ako neko ima jos neko iskustvo, neka podeli. Hvala
Daum Re: Ok.. 12.02.2010. 19:28 #188554

broj poruka: 12794
Jesi probao prvo da stavis taj 32` HDTV kao monitor? Moze cudan osecaj da ti bude jer nema nativnu rezoluciju monitora od 30 incha.

Ja sam probao moj 37` FullHDTV da koristim kao monitor ali nema sanse da se naviknem na to. Povrh svega toplota mi njegova smeta, a stajao je na 1.5m od mene...

:: Znaci da nista ne diram? Izgleda da nista meni od 32` monitora..Nije mi ni fora da ga kupim pa cim ode garancija da rikne i sta posle, bacio sam pare. Ako neko ima jos neko iskustvo, neka podeli. Hvala
Snoopy- Naravno 12.02.2010. 21:30 #188599

Kako da nisam, mislim da sam prvi ili drugi dan probao, slika je nenormalno dobra, ostra, boje fenomenalne, sve sve sve je za 5+ telefunken je marka. Nisam se pokajao sto sam dao 40 soma. Imao sam stari telefunken koji je riknuo posle 10-15god i zato sam uzeo istu marku i stvarno je odlican. A da je topao, jeste. A na sta mislis kad kazes da nema nativnu rezoluciju monitora od 30 incha?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs