Od pre nekih 7-8 dana nemam signala uopste. Naime citao sam u novinama da im nije radio jedan od setelita i da je kvar otlkonjen, ali meni se signal nije vratio :( Gasio i palio sam ga, vadio karticu ali nista nije urodilo plodom. Interesuje me dal ima neko upustvo za hard reset i podatke za setelite etc posle reseta :) btw Zvao sam sluzbu i obecali su da ce mi doci al ih nikako nema a caletu je televizija preko neophodna :(
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
dirao postavke dok je satelit bio u kvaru? Ako imaš dual Lnb, skini postavke sa oficijelnog sajta (pdf) pa probaj. Hard reset Ti, mislim, neće pomoći. Prekontroliši i antenu.
Nista dirano nije, kao sto napomenuh samo sam karticu vadio i risiver resetovao par puta, sem toga nista :)
Sredjeno, jako banalno resenje po svemu sudeci, pratio sam upustva sa sajta i prebacio sam na TotalTV1 u meniju izbora signala i odmah mi se povratio signal.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ako nije do satelita (a verovatno nije, jer im je ostalo jos par kanala da vrate), onda ti je crko risiver. U svakom slucaju, sacekaj njihovu sluzbu, tesko da ces ista moci sam da uradis. Posle reseta ces mecku roditi dok vratis setovanja. Reset se radi tako sto iskljucis risiver na prekidac iza, pritisnes sve tastere koji su u vodoravnom nizu na prednjoj strani risivera, onda drugom rukom upalis risiver i tako drzis 10ak sek. Malo gimnastike, bice ti nezgodno, mozda ne uspes iz prve, ali jos jednom savet: Bolje nista ne diraj, jer je strasno je.eno posle sve vratiti na setovanja za TotalTv, pa i ako u medjuvremenu proradi signal, ti neces znati. Uvek postoji i sansa da je otkazao LNB, hoce oni to u zimskom periodu. Mozda se sneg nahvatao na njega ili antenu... Uvek ti ostaje opcija (pogotovo pre reseta), da risiver odneses negda kod nekog ko ima total tv, da ga prikacis i proveris da li je sve ispravno. Ako jeste, onda je do antene... .)
Klikni na Help taster na daljincu, pređi na ikonicu `ključ` pa odaberi stavku `Izbor signala`. U polje kod ukucaj 0000, ako ga u međuvremenu nisi promenio. Klikni na Total TV 1 i sačekaj da ikonica `katanac` dobije zelenu boju. Kada se to desi, klikni na OK i potom se vrati nazad ( izađi iz menija ).
Ako to ne pomogne, onda definitivno - korisnički servis, .... zovi ... zovi ... zovi ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.