Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
predlozite LCD32`
STRANA 1 OD 1
kalikali predlozite LCD32` 31.01.2010. 19:18 T24174

status: user
broj poruka: 35
kupio bih jedan,sluzio bi za gledanje tv programa preko kablovske
citao sam da je u tom slucaju sasvim dovoljno da se pazari HD ready
e sad meni treba savet koji da odaberem
uslovi su samo da je novije generacije(bar iz 2009god.) i naravno pristojna cena
hvala na pomoci
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 31.01.2010. 20:09 #185467

broj poruka: 8138
Preporucoi bih ti Sharp Aquos LC-32D44E-BK.Imam ga oko godinu i po dana,odlicno me sluzi.Slika mu je perfektna.

1500:1 kontrast,6ms,1366x768...

The Way It`s Meant To Be Played

kalikali Re: Re: 31.01.2010. 20:30 #185469

:: Preporucoi bih ti Sharp Aquos LC-32D44E-BK.Imam ga oko godinu i po dana,odlicno me sluzi.Slika mu je perfektna
::
:: 1500:1 kontrast,6ms,1366x768..
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: gde si ga kupio i koliko
-ShonE- RE 31.01.2010. 20:35 #185471

broj poruka: 3529
Bez sumnje, odnos cene i dobijenog, LG LH3000, ima dig. tuner, hdmi v1.3, ma sve sto treba za jedan tv nove generacije.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 31.01.2010. 20:37 #185472

broj poruka: 8138
U Megastores-u.Platio sam ga tad 60000 RSD.

The Way It`s Meant To Be Played

MaliAbner Re: RE 31.01.2010. 20:47 #185474

broj poruka: 7769
I ja sam danas gledao LH3000 cena je pristojna 47000 dinara no kasno sam stigao u radnju te nisam stigao da zamenim novce a menjacnca u radnji je nedeljom zatvorena.
Nista zato uzimam ga sutra, jedva cekam da ga nakacim na SBB D3-HD.

Onako usput koja je razlika izmedju LH3000 i LH4000... mislim ono sem kozmetike, fasada kod LH4000 je daleko lepsa mada o ukusima ne treba raspravljati.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Bez sumnje, odnos cene i dobijenog, LG LH3000, ima dig. tuner, hdmi v1.3, ma sve sto treba za jedan tv nove generacije.
kalikali Re: Re: RE 31.01.2010. 21:02 #185478

:: I ja sam danas gledao LH3000 cena je pristojna 47000 dinara no kasno sam stigao u radnju te nisam stigao da zamenim novce a menjacnca u radnji je nedeljom zatvorena
:: Nista zato uzimam ga sutra, jedva cekam da ga nakacim na SBB D3-HD
:: Onako usput koja je razlika izmedju LH3000 i LH4000... mislim ono sem kozmetike, fasada kod LH4000 je daleko lepsa mada o ukusima ne treba raspravljati
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Bez sumnje, odnos cene i dobijenog, LG LH3000, ima dig. tuner, hdmi v1.3, ma sve sto treba za jedan tv nove generacije

pa zar nisu ta dva fullHD
-ShonE- Re: 31.01.2010. 21:32 #185485

@MaliAbner
Sem fasade, cini mi se da je jedina razlika sto je LH4000 na 100HZ a ovaj drugi ne, i verovatno ima neke opcije vezano za sam usb, posto LH3000 ne pusta nista preko usb-a, ali, ortak ga ima i malo je cackao po netu i flesovao mu je soft, tako da ladno tv sem divx-a sada pusta i mkv fajlove, sjajno, a to je rezervisano samo za jace model, pa otud i pretpostavka da verovatno lh4000 ili 5000 to po default-u mogu.

@kalikali
Jeste fullHD, ali bez obzira na to, tv je odlican, tacno je da nema neke svrhe za tu dijagonalu, ali sto da ne, nije na odmet. U svakom slucaju mozes uzeti i LH2000. Ja imam samsung-a, ali sada kad bih kupovao u toj dijagonali, definitivno LH3000.
MaliAbner Re: Re: 31.01.2010. 23:37 #185534

Jeste divx i mkv plejer se omogucuju ubacivanje starijeg firmware-a na skoro svim LH modelima.

Hvala na `tipu` sutra ga uzimam pa kako bude, inace su `made in Korea` sto meni licno mnogo znaci vec mi se smucilo ono `made in PRC`.

:: @MaliAbne
:: Sem fasade, cini mi se da je jedina razlika sto je LH4000 na 100HZ a ovaj drugi ne, i verovatno ima neke opcije vezano za sam usb, posto LH3000 ne pusta nista preko usb-a, ali, ortak ga ima i malo je cackao po netu i flesovao mu je soft, tako da ladno tv sem divx-a sada pusta i mkv fajlove, sjajno, a to je rezervisano samo za jace model, pa otud i pretpostavka da verovatno lh4000 ili 5000 to po default-u mogu
:: @kalikal
:: Jeste fullHD, ali bez obzira na to, tv je odlican, tacno je da nema neke svrhe za tu dijagonalu, ali sto da ne, nije na odmet. U svakom slucaju mozes uzeti i LH2000. Ja imam samsung-a, ali sada kad bih kupovao u toj dijagonali, definitivno LH3000.
-ShonE- Re: Re: Re: 01.02.2010. 00:09 #185541

Samo napred, siguran sam da ces biti zadovoljan, ja sam ga bas dobro testirao i mogu reci samo reci hvale!

:: Jeste divx i mkv plejer se omogucuju ubacivanje starijeg firmware-a na skoro svim LH modelima
:: Hvala na `tipu` sutra ga uzimam pa kako bude, inace su `made in Korea` sto meni licno mnogo znaci vec mi se smucilo ono `made in PRC`
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: @MaliAbne
:: :: Sem fasade, cini mi se da je jedina razlika sto je LH4000 na 100HZ a ovaj drugi ne, i verovatno ima neke opcije vezano za sam usb, posto LH3000 ne pusta nista preko usb-a, ali, ortak ga ima i malo je cackao po netu i flesovao mu je soft, tako da ladno tv sem divx-a sada pusta i mkv fajlove, sjajno, a to je rezervisano samo za jace model, pa otud i pretpostavka da verovatno lh4000 ili 5000 to po default-u mogu
:: ::
:: ::
:: :: @kalikal
:: :: Jeste fullHD, ali bez obzira na to, tv je odlican, tacno je da nema neke svrhe za tu dijagonalu, ali sto da ne, nije na odmet. U svakom slucaju mozes uzeti i LH2000. Ja imam samsung-a, ali sada kad bih kupovao u toj dijagonali, definitivno LH3000.
Snoopy- Nema svrhu? 01.02.2010. 00:39 #185545

broj poruka: 6083
Sta nema svrhu za tu dijagonalu, Full HD? Ako si na to mislio, grdno se varas, full hd znaci i na 22, a kamoli na 32. Rezolucija 1366x768 je u najmanju ruku mizerna, i pre bi kupio monitor 22` sa 1680x1050, nego takav TV. Ja sam kupio za 40000 u metrou Telefunken sa DVB-T tjunerom i FULL HD, prikacio na komp kao monitor, da vidite sliku, krenule bi vam suze. Najbolja kupovina za te pare. Plus Tv prijem je Odlican. Ko zazali kad ga kupi, ja cu da mu dam te pare.
NMY Re: Nema svrhu? 01.02.2010. 11:14 #185612

broj poruka: 1509
Ne nema svrhu za gledanje TV programa!

Mislim da to stvarno ne treba objasnjavati previse!

Druga je stvar da izgleda odlicno kada stavis PC na input televizora, pa slika izgleda perverzno, znam ja to, ali covjek hoce za gledanje TV-a a ne rad na racunaru i to je potpuno drugacije!

Vidi ovako shgh, imam lap SONY Vaio FW serije koji ima 1080p ekran velicine 16,4``, i slika je odlicna, za gledanje BluRay filmova nema bolje (sto se tice lap-ova), da ne mislis da ne znam sta je 1080p i slicno...

Ko god misli da je slika sa kablovske ili vam zemaljske antene bolja na 1080p TVu nego na 1366*768 (HD Ready) TV-u ili jos bolje 1024*768 TV-u neka ode do obliznje radnje i zatrazi da mu prodavac prebaci program na normalnu kablovsku, a ne da pustaju sa HD uredjaja snimke koji izgledaju odlicno i neka onda uporedi...

Ja sam uporedio i dosao do vrlo jednostavnog (i nadasve logicnog) zakljucka te sam zato kupio PLAZMU 1024*768 rezolucije jer na njoj slika sa kablovske izgleda najbolje...

Takodje, kada spojim na ulaz TV-a svoj lap sa 1080p izlazom, slika opet izgleda odlicno, jer TV radi downscaling...

Toliko!

https://www.tinyurl.com/ye5z6bn

ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha!
Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!

:: Sta nema svrhu za tu dijagonalu, Full HD? Ako si na to mislio, grdno se varas, full hd znaci i na 22, a kamoli na 32. Rezolucija 1366x768 je u najmanju ruku mizerna, i pre bi kupio monitor 22` sa 1680x1050, nego takav TV. Ja sam kupio za 40000 u metrou Telefunken sa DVB-T tjunerom i FULL HD, prikacio na komp kao monitor, da vidite sliku, krenule bi vam suze. Najbolja kupovina za te pare. Plus Tv prijem je Odlican. Ko zazali kad ga kupi, ja cu da mu dam te pare.
TheBear A jel na tim LCD 01.02.2010. 11:20 #185614

broj poruka: 6502
slika rasirena ? Drugar mi ima monitor koji ima TV tjuner i rezoluciju 1080p i slika kad se pusti TV je smesna razvucena...

NMY Re: A jel na tim LCD 01.02.2010. 11:38 #185618

broj poruka: 1509
Na svakom TV-u koji nije 4:3 (citaj sve plazme i LCD-ovi) ce slika biti razvucena, e sada koliko ce biti, zavisi od TV-a, tj. kako on sebi podesi sliku...

Kod mene kuci na Samsung B430 plazmi slika jeste razvucena, ali on malo i zumira ili sta vec, uglavnom nije mnogo sire nego na 4:3 monitoru, ali ipak jeste rasirena slika...

Sto kaze stari u sali, Yugo izgleda k`o limuzina...

Ali zato kada pustim 720p sa lap topa, em sto popuni ekran nemalo skroz, em sto je slika `k`o mlijeko`... (pustao sam 720p Top Gear epizode)

https://www.tinyurl.com/ye5z6bn

ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha!
Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!

:: slika rasirena ? Drugar mi ima monitor koji ima TV tjuner i rezoluciju 1080p i slika kad se pusti TV je smesna razvucena..
MaliAbner Ma bole me djole... 01.02.2010. 12:28 #185627

Ko sto sam rekao dobio sam solidan 3D-HD dekoder i pretplatio se na SBB HD tako da cu bar onih 6 programa imati u full HD.

Inace prikaz slike na ekranu se moze birati da li ces 4:3 ili HD, jedino nisam siguran da li moze za svaki program posebno.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs