Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
VHS na kompjuter
STRANA 1 OD 1
JovankaO VHS na kompjuter 25.01.2010. 15:30 T24012

status: user
broj poruka: 446

Video VHS uredjaj je neka Toshiba koja od izlaza ima skart i antenski izlaz.

Komp je P4 na 3.2 ghz i 1650 pro karticom sa tv izlazom, a ako avivo znaci da je i ulaz u isto vreme da li ce mi kabl scart - s video zavrsiti posao?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: VHS na kompjuter 25.01.2010. 15:40 #183702

broj poruka: 9459
Mislim da ta kartica nema video ulaz,tako da ces morati ubaciti neku Tv,ili capture karticu.Posle ce ti najbolje odraditi posao skart to cinc audio/video out.Avivo je samo hardversko poboljsanje skalinga pri vecim rezolucijama.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

::
:: Video VHS uredjaj je neka Toshiba koja od izlaza ima skart i antenski izlaz
:: Komp je P4 na 3.2 ghz i 1650 pro karticom sa tv izlazom, a ako avivo znaci da je i ulaz u isto vreme da li ce mi kabl scart - s video zavrsiti posao?
cele1988 .... 25.01.2010. 15:49 #183705

broj poruka: 1424
bilo koja tv kartica od 1200din-1300din ce ti zavrsti posao

ZgY :)) 25.01.2010. 15:59 #183710

broj poruka: 195

..Slazem se sa gilopile i cele1988 i dodao bih ako ti nije frka za kesh da kupish bilo koji Leadtek TV Tuner jer radi savrseno...
U zdravlje...

JovankaO Probala sam Leadtek cini mi se tv 2000 global ili expert 25.01.2010. 16:12 #183716

broj poruka: 446

par dana, ali je slika bila uzasna, puna snega i linija, a od kanala cak i rucnim trazenjem 1 po1 nasla sam 15-tak, a kablovska ima kanala koliko hoces...

Nikad nismo shvatili zasto je tako lose radila, a bila je nova, pa smo je vratili i dobili novac natrag (od prijatelja cija je radnja)
ZgY ...hmm 25.01.2010. 18:06 #183754

broj poruka: 195

Verovatno losh komad...Prodao sam ih (dok sam radio sa hardverom) gomilu i ni jedna nije isla na reklamaciju!!..pri tome licno sam imao 2 kom evo sada i treca i ja sam prezadovoljan pogotovo grebovanjem i sl..ali ok.iskustva su razlicita naravno....Pozdrav

tortojed Prodajem (jeftino) Miro30. Audio/video chinch i S-video... 25.01.2010. 20:46 #183815

broj poruka: 10997
interface.

gilopile Re: Probala sam Leadtek cini mi se tv 2000 global ili expert 25.01.2010. 21:01 #183826

broj poruka: 9459
Tv kartica je mnogo zeznuto parce hardvera.Da bi kvalitet slike bio na zavidnom nivou ne ovisi samo o kvalitetu kartice i njenog cipa,nego veliku ulogu ima i sama antena,pa adapter pojacivaca antene(mora biti dobro stabilizovan i isfiltriran),koaks.kabel ne sme biti blizu izvora napajanja/220v...,i na kraju i samo napajanje racunara,ako je slabo isfiltrirano/nekvalitetno,moze da se pojave poprecne linije(roletne)na slici,pa i sama maticna ploca koja odasilje sve moguce i nemoguce frkvencije,oscilacije... i dolazi do raznih smetnji.

P.S.Kroz ruke mi je proslo dosta kartica:leadtek.kworld,intex,pixelview,asus...Sve su podjednako dobro radile i nebi izdvojio ni jednu da daje nesto kvalitetniji prikaz.Kada joj sa dovede dobar signal svaka od tih srednje kvalitetnih kartica ce raditi bukvalno isto.

Dakle,vrlo zeznuto!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: par dana, ali je slika bila uzasna, puna snega i linija, a od kanala cak i rucnim trazenjem 1 po1 nasla sam 15-tak, a kablovska ima kanala koliko hoces..
:: Nikad nismo shvatili zasto je tako lose radila, a bila je nova, pa smo je vratili i dobili novac natrag (od prijatelja cija je radnja)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs