zvucnici LOGITECH Z680, prodaje ih moj drug pa mi recite koliko mogu da vrede, inace oni su prethodnici z5500, 5.1 digital, 505w snage(prave a ne peak) u savrsenom stanju su jer lik cuva stvari kao pod staklenim zvonom, znaci neka cifra koja bi im stajala.
od 50-60 max 80 eura moze realno da dobije, imao sam prilike da cujem kako to svira i stvarno me je zvuk sto se mene licno tice za takvu vrstu audio sokocala prijatno iznenadio tj nisam ocekivao ni 10% onoga sto sam cuo.
off: @saxija brate gotivim te i isto razmisljamo po pitanju ati -amd ali uvde sam se slatko ismejao `505w snage(prave a ne peak)`, mislim da ti nemas prestavu sta si rekao jer kada bi znao koliko je 1(jedan)w snage znao bi o cemu pisem, pozz
potrosnja celog sistema, bavim se/trgujem audio uredjajima a koliko vidim ti nisi imao prilike da cujes neki jeftiniji stereo sistem kojeg gura pojacalo 60-80W i to u piku :)
Ma dasta.Sva ta klasicna HI-FI pojacala neke srednje klase se upravo i prave sa tom snagom,pa se lepo nakace 3-sistemske HI-FI kutijice od nekih 110W i Bog da te vidi. Za kucnu varijantu extra,kakvi 15.1 sistemi i ta cuda.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: potrosnja celog sistema, bavim se/trgujem audio uredjajima a koliko vidim ti nisi imao prilike da cujes neki jeftiniji stereo sistem kojeg gura pojacalo 60-80W i to u piku :)
Uh,znaci za svaku osobu po 1-2 LOGITECH-a Z680,i to bi bilo cupavo
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: koliko videh novi su 165 pa mozda za nekih100+- zavisi koliko su drndan :: :: @GILE tesko jer je pored tih 5KW bilo ovo za mas :: :: 24x ElectroVoice XLC 127DVX line array za frontalno :: 16x ElectroVoice XLC215 LF/su :: 12x Dynacord Cobra za bochn :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: I love my computer because my friends live in it! :: :: ::
1. avgust proslo leto na k.k Zele oba terena tj na otvorenom: Marko Nastic, Dejan Milicevic, Marko Milosavljevic, Tamara Pavlichek, Urosh Shishovic i 11Made su vrteli muziku
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.