-Elem, kolega prodaje 32` Samsung LCD LE-32B350, 3 godine star, koriscen u kucnim uslovima(malo koriscen provereno) sa Hd ready itd. za 200e. (dace ga i za manje)-on ce sebi pazariti od 50`. Da li biste kupili za 180e. ovakav TV ili ne? Stvarno ne mogu da se odlucim...Nov je u tehnoman. 39999.00 din.....Savet molim, hvala unapred!
mene bi brinulo ono ``3 godine star``...pa koliko god da je koriscen,3 godine je 3 godine starosti...opste je poznato da njima dugotrajnost bas i nije glavna odlika...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: -Elem, kolega prodaje 32` Samsung LCD LE-32B350, 3 godine star, koriscen u kucni :: uslovima(malo koriscen provereno) sa Hd ready itd. za 200e. (dace ga i za manje)-on ce seb :: pazariti od 50`. Da li biste kupili za 180e. ovakav TV ili ne? Stvarno ne mogu da se odlucim...Nov je u tehnoman. 39999.00 din.....Savet molim, hvala unapred ::
a imali taj TV neku garanciju jos??? naravno da je za te pare dobra kupovina,ali sto kaze Doca,3 god nije malo,a ako ima garancija bole te uvo uzimaj:)
KJod mene kuci zena ustane u 6:30 odmah upali da vidi vreme i to se skoro ne gasi do 01:00. Ako si ti siguran da se taj nije koristio vise od 4 sata dnevno ti ga uzmi ali imaj na umu sledece... Njihov radni vek bez problema po fabrickim specifikacijama iznosi 4-7000 kako koja robna marka.
Kad to imas u vidu i znas da mozes nov HD Ready da uzmes za 300-350 mozda nije SmugSmug ali je NOV.
Ne kazem da ce ovaj koji kups odma da rikne, mozda te posluzi jos 5 godina bez greske a mozda gekne za godinu ili dve.
Treba ga dobro proveriti, najbolje mozes ti sam da odlucis, ako si u mogucnosti pogledaj koliko sati je radio. U servisni meni se ulazi kada je tv iskljucen. Stiskas jedno za drugim na daljinskom: info, menu, mute, power. TV ce se normalno ukljuciti stim sto ces imati informacije priikazane preko tv programa koji ide u pozadini, tu ti pise i jos dosta drugih stvari i podesavanja, koja bolje DA NE DIRAS, samo vidi koliko H je radio i zatim iskljuci TV i sledeci put kad ukljucis TV sve je uobicajeno, nista nije promenjeno
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.