Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Treba mi preporuka za dvd/divx uredjaj.
STRANA 1 OD 1
trogdor Treba mi preporuka za dvd/divx uredjaj. 12.01.2010. 18:09 T23673

status: user
broj poruka: 373
Dakle, ako imate pozitivna iskustva ili prepouke za neki, recite. Gledao sam na net-u, ali treba mi nesto provereno. Glavno je da je pouzdan!

Go Go Go !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
savatije sta znaci pouzdan ej kupujem auto...samo da je pouzdan 12.01.2010. 20:29 #179977

broj poruka: 1121
da skrene levo al ne mora desno ili samo desno a za levo me bas briga, hvala na iscrpnosti u zahtevima, i cudi se broju ljudi koji ce ti odgovoriti (svrsishodno)

imarkovic > trogdor 12.01.2010. 20:36 #179979

broj poruka: 18996
brate, imas Samsung za 3.000din i manje, pazari to, nemas proverenije od toga, eventualno LG.
savatije Re: > trogdor 12.01.2010. 20:42 #179983

broj poruka: 1121
e bre ukopa me za kritiku...pouzdano za njega, tebe ,mene nije isti pojam...tero sam ga da definise sta je to pouzdano za njega, pa da dobije pravi odgovor...ovako sve ispade ko obocan spam...

:: brate, imas Samsung za 3.000din i manje, pazari to, nemas proverenije od toga, eventualno LG.
tortojed Eto, stvarno je Srbin inside! Nemoj brate da se ljutis, covek je... 13.01.2010. 02:05 #180093

broj poruka: 10997
pocetnik, za deset godina bice napredni korisnik... Zezam se, pa onda...

... nastavljam ozbiljno (Trogdoru): pod pouzdanoscu si verovatno mislio na sposobnost da cita sve i svasta, to jest da nije `gadljiv` na neke kodeke pa da bude `ovo hoce, ono nece` itd. Uzmi nesto od Pioneer-a. On je dobar izbor i u slucaju da pod pouzdanoscu podrazumevas mehanicki kvalitet (trajnost, izdrzljivost). U svakom slucaju, treba da ima barem 14bit DAC na 108MHz, progressive scanning, oba digitalna standardna audio- izlaza (coax i optical), i SCART i chinch video izlaze, i da podrzava novije verzije DivX-a (6 pa na gore).
Ono sto ne treba da ima, to su kerefeke tipa `karaoke` ulaz/izlaz, radio-prijemnik itd., jer to verovatno pretstavlja kompenzaciju za nizi nivo kvaliteta osnovnih funkcija...

trogdor Hvala tortojed 13.01.2010. 03:14 #180104

broj poruka: 373
Gledao sam na netu, ali malo je komentara korisnika.
Pod pouzdano se podrazumeva da ga ne nosim na servis dok je u garanciji i da cita sto vise(mislio sam da je to bilo jasno :)) Sta mislis o ovome:
http://www.itsvet.com/proizvod/philips-dvp-3350-58/comp_tehn_dvddivx/12/372

Go Go Go !!!

tortojed Na toj adresi je brdo gluposti. To je pre IT Nesvet... 13.01.2010. 04:51 #180109

broj poruka: 10997
Evo ti link ka potpunijem spisku radnih sposobnosti ovog plejera, pa ti odluci sam.

http://www.zonakupovine.com/katalog/philips-dvd-dvp-3350-58.html

MaliAbner Pioneer... 13.01.2010. 13:16 #180143

broj poruka: 7769
Jedino sto vise nisu tako jeftini (7-8000) u poredjenju sa ostalim dresevima prisutnim na trzistu paradajz republike.
Imas i onu varijantu sa USB citacem i on je totalno do kesice.

Tomato Republic Of Serbia !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs