sta znaci pouzdan ej kupujem auto...samo da je pouzdan
12.01.2010. 20:29
status: user broj poruka: 1121
da skrene levo al ne mora desno ili samo desno a za levo me bas briga, hvala na iscrpnosti u zahtevima, i cudi se broju ljudi koji ce ti odgovoriti (svrsishodno)
e bre ukopa me za kritiku...pouzdano za njega, tebe ,mene nije isti pojam...tero sam ga da definise sta je to pouzdano za njega, pa da dobije pravi odgovor...ovako sve ispade ko obocan spam...
:: brate, imas Samsung za 3.000din i manje, pazari to, nemas proverenije od toga, eventualno LG.
Eto, stvarno je Srbin inside! Nemoj brate da se ljutis, covek je...
13.01.2010. 02:05
status: user broj poruka: 10997
pocetnik, za deset godina bice napredni korisnik... Zezam se, pa onda...
... nastavljam ozbiljno (Trogdoru): pod pouzdanoscu si verovatno mislio na sposobnost da cita sve i svasta, to jest da nije `gadljiv` na neke kodeke pa da bude `ovo hoce, ono nece` itd. Uzmi nesto od Pioneer-a. On je dobar izbor i u slucaju da pod pouzdanoscu podrazumevas mehanicki kvalitet (trajnost, izdrzljivost). U svakom slucaju, treba da ima barem 14bit DAC na 108MHz, progressive scanning, oba digitalna standardna audio- izlaza (coax i optical), i SCART i chinch video izlaze, i da podrzava novije verzije DivX-a (6 pa na gore). Ono sto ne treba da ima, to su kerefeke tipa `karaoke` ulaz/izlaz, radio-prijemnik itd., jer to verovatno pretstavlja kompenzaciju za nizi nivo kvaliteta osnovnih funkcija...
Jedino sto vise nisu tako jeftini (7-8000) u poredjenju sa ostalim dresevima prisutnim na trzistu paradajz republike. Imas i onu varijantu sa USB citacem i on je totalno do kesice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.