Ima li iko iskustva sa ovim? Hocu da uzmem sebi, pa da cujem misljenja strucnjaka..? Najvise me zanima ona Sport Arena, ne mogu nigde fudbal i americki fudbal da gledam kao covek...
Ima i kod SBB-a, evo upravo gledam. Juche su pustili Arenasport1, sada imaju i 2 i 3, samo shto je kod trojke losh signal. Ako npr. imash LCD ili Plasma TV, IPTV ima daleko bolji signal, probano na istom TV-u, nije varka. Jeftinija pretplata, mogu se snimati pojedini sadrzaji, ogranichenje i razlog zbog chega me SBB guli je to shto ne mozesh nezavisno povezati dva ili vishe TV-a. ko nema u vuglu, ima u guglu
Nemam plazmu ni LCD, vec obican sa katodom.. A i ne pridajem toliko paznje kvalitetu slike koliko kvalitetu programa... Interesuje me da li ste zadovoljni izborima kanala? Koliko se placa, 550 dinara mesecno?
...ovo je i dalje samo za jedan TV jel da? Jer postoji opcija kod njih za vise televizora, ...da imaju nezavisne kanale za gledanje...
Pozz... ___________________________
...I sense you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Stavio sam link da vidish cenovnik u zavisnosti od paketa koji zelish, a i programski sadrzaj i ostalo shto te zanima.
Da li KDS moze da se razvede na vishe TV-a Bax-e? Trebalo bi, ako nema risiver, kao shto IPTV ili Total imaju? Mislio sam da Telekom i KDS treba da imaju istu ponudu programa, da li je tako u stvari?
2m4y, rekao sam da ne moze, probao sam chak da pronadjem Tv box koji oni daju uz router, ali dzaba. Jedino da pozajmim od nekog. Kada bih njega imao pokushao bih da ga stavim u drugi lan na routeru pa da vidim da li ce shljakati i drugi tva nezavisno od prvog. To i ako bude moglo, mi u Valjevu cemo poslednji dobiti. :)
:: Da li KDS moze da se razvede na vishe TV-a Bax-e? Trebalo bi, ako nema risiver, kao shto IPTV ili Total imaju? Mislio sam da Telekom i KDS treba da imaju istu ponudu programa, da li je da li je tako u stvari?
imam SBB kablovsku i od sportskih kanala imaju: Sport Klub, Sport KLub+, Golf Klub, Euro Sport 1 i 2, Asrenasport 1,2,3 (kod mene je extra signla tj slika) i mozda ima jos nesto ali ja uglavnom gledam ove kanala. Uvece umesto nekog kanala puste ESPN i to bas puste kad ima da se gleda Americki fudbal
:: imam SBB kablovsku i od sportskih kanala imaju: Sport Klub, Sport KLub+, Golf Klub, Euro Sport 1 i 2, Asrenasport 1,2,3 (kod mene je extra signla tj slika) i mozda ima jos nesto ali ja uglavnom gledam ove kanala. Uvece umesto nekog kanala puste ESPN i to bas puste kad ima da se gleda Americki fudba :: :: Pozdrav : :: _____________ :: :: MSI 3850 256dd3 O :: AMD Athlon 5200 :: Biostar nf520 a2 t :: 2gb 800mhz Transcen :: Hitachi 320g :: Chieftec CFT 750 :: :: :: :: ::
Nemojte uzimati IPTV nikako. Devojka mi radi podršku za to g***o, kaže da nikome ne radi kako treba i ljudi kukaju po ceo dan. Zamućenja slike, promena programa i po dva minuta, često gubi konekciju... Kupite onaj DIGI tv ili total i mirni ste
Koje guposti lupas!! Ja sinkoimam Godinu dana IPTV inemam nikakvih problema,zasto lazes narod!! Dodji u Petrovac pa se uveri. Lcd televizor,sennder za driugi televizor i sve funkcionose OK
Pa ako ti imaš sreće da ti to radi, ne znači i da drugi imaju. Ja ti kažem iz prve ruke. Moji roditelji kod sebe kući imaju iptv, čekaju na promenu i po ceo minut.
Evo ti iz prve ruke... Baguje samo tako... Verovatnoca je 50% da ce normalno da ti radi. Sigurnija ti je opcija D3 Sbb-a... a kvalitet slike je skoro identican.
:: Arenasport 2 i 3 nece biti u osnovnom paketu SBBa. To je samo do 1.februar :: http://www.sbb.co.yu/Vesti/422/ARENA%20SPORT%20NA%20SBB%20MREZI.shtm :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: imam SBB kablovsku i od sportskih kanala imaju: Sport Klub, Sport KLub+, Golf Klub, Euro Sport 1 i 2, Asrenasport 1,2,3 (kod mene je extra signla tj slika) i mozda ima jos nesto ali ja uglavnom gledam ove kanala. Uvece umesto nekog kanala puste ESPN i to bas puste kad ima da se gleda Americki fudba :: :: :: :: Pozdrav : :: :: _____________ :: :: :: :: MSI 3850 256dd3 O :: :: AMD Athlon 5200 :: :: Biostar nf520 a2 t :: :: 2gb 800mhz Transcen :: :: Hitachi 320g :: :: Chieftec CFT 750 :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.