Burazer kupuje tv i treba mu pomoc. Nashli smo neke modele Panasonic i Toshiba do 40000dinara, hd ready. To mu odgovara ali je pitanje shta izabrati pored toliko podataka. I ja se pitam shta gledati kod karakteristika. Pa ako je neko voljan da napishe kakav komentar o tome shta traziti u vezi tunera (DVB ili shta vec), osvezenje (verovatno kod svih 50hz), koliko je bitno vece osvetljenje, odziv izmedju 8ms i 5ms, kontrast (smatram da su cifre proizvodjacha nerealne)... Ako moze neko objashnjenje ili predlog u vezi Tv-a koji su mu dostupni u NS, a linkovi su dole, bio bih zahvalan? Panasonic ili Toshiba, ima i do brenda, jel`?
Ja sam za Toshiba Regza, prochitao sam neke komentare na stranim sajtovima a kada ukucam Panasonic model u Google izbacuje mi Poljske , Ukrajinske stranice shto pretpostavljam znachi da je radjen za odredjeno trzishte i da je bash zbog toga Panasonic bolji izbor. Ili mozda greshim? Ajte ljudi, sam sebi odgovaram, prolupo sam. ko nema u vuglu, ima u guglu
Ako će da gleda samo naše programe, kablovsku tv i sl. ja mu ne bih preporučio LCD. Evo ja sam kupio LCD od Samsunga 32B550, ali je tv slika očajna, u odnosu na plazmu kod komšije, koji je uzeo Panasonica 42U10. A o satelitskoj da i ne govorim.
Poslušao sam savete da je bolje uzeti LCD od plazme, ali sam se zeznuo. Jedino blue ray diskovi i hd materijali su odlični, ali više gledam zemaljsku tv. Ljudi se prevare kad u radnji vide sliku od propagandnog materijala, međutim u svakodnevnom životu toga nema. Jedino mislim da će biti nešto bolja slika kod LED tv, ali i tu treba paziti ! Da se ne kupi ovaj sadašnji Samsungov, koji nije FULL LED, nego samo na okviru ekrana ima ugrađene led diode! LG ima dosta dobar full led, oznaka mu je 42LH9000. Treba sačekati...
chovek je ostao bez TV-a, nema vremena da cheka. Hvala za informacije o plazmi i led-u ali nam treba vodich za Lcd. Kazu da je Panasonic napravio dobre plazme...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.