Inače, svakako nećeš pogrešiti ako uzmeš Samsung od 6xx pa više ili Sony od 55xx pa više. Naravno cena ovih modela se drastično menja u odnosu na dijagonalu pa proveri da li se sa nekim modelom uklapaš u cenu. Kada nađeš, onda direktno do prodavca da na licu mesta proveriš kvalitet slike i da li ti slika odgovara
`Bax da li si mozda upoznat, da li preko racuna firme moze da se uzme tv i da se firma oslobodi placanja PDV-a? Firma se bavi sitostampom`
Nisam Bax ali cu da ti odgovorim. Ako ti je firma u sistemu PDV-a i uzimas TV kao osnovno sredstvo za rad firme odbija ti se pdv (ti ga placas uz TV ali ti se na kraju meseca ili tromesecja radi povracaj novca) koji se nalazi na racunu za TV. E sad problem moze biti ako dodje inspekcija i ne nadje ti taj tv u firmi (posto je jelte uzeto kao osnovno sredstvo za rad) i moze da te zeza ako hoce. Ako ti firma nije u sistemu PDV ne mozes imati odbijanje ili povracaj PDV-a.
Evo da se javim da je narucen LE40B530 u tehnomaniji + klima samsung za 76.000 (trebala mi je i klima). TV stize za nekoliko dana, pa ako neko ima neka podesavanja vezana za sliku neka napise ili ostavi link
Za te novce najbolja kupovina ti je LG i to recimo model 42LH3000, ima sve zivo na sebi, dig. tuner, i obavezno moras da obratis paznju na hdmi, da bude verzija 1.3 ako ces vec fullHD, a ovaj sve to ima, plus i usb, i jos mnogo toga, testirao sam ga i znam sta pricam.
Edit: never mind, neka ovo bude preporuka za neke sledece kupce, tek sad videh da si vec porucio. .)
Treba i ja da preporucim bratu TV u tom cenovnom rangu. Sta mislite recimo o ovako necemu: http://www.tehnomanija.rs/katalog/panasonic-televizor-lcd-tx-l42u10e.html Jeste za 5000 iznad 70 000, ali dobija se IPS panel ( ne znam da li je i on zastupljen na modelima koje ste predlozili - neka me neko ispravi ) . Sta mislite da li je ovaj TV dobra kupovina?
:: Hmmm, kazes i dalje daleko od Sharp-a i Sony-ja... ne bih rekao :: :: Mislim da su Sony i bas Samsung trenutno vodeci na tom polju :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: Gledaj da uzmes neki Sharp ili Sony.Samsung isto nije los,ali i dalje je daleko od Sharp-a i Sony-ja :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Ne bih rekao Samsung je uvek imao dobre displeje, cak i na onim krs telefonima. A sa Samsung LED ne moze trenutno nijedan TV da se poredi :).
Pozdrav!
:: ja ipak mislim da je LG lider sto se tice LC :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Hmmm, kazes i dalje daleko od Sharp-a i Sony-ja... ne bih rekao :: :: :: :: Mislim da su Sony i bas Samsung trenutno vodeci na tom polju :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: :: :: :: Gledaj da uzmes neki Sharp ili Sony.Samsung isto nije los,ali i dalje je daleko od Sharp-a i Sony-ja :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
sad ce mnogi da me streljaju...al moram da kazem...
12.01.2010. 21:48
status: user broj poruka: 1121
pre tri godine se zaletim da kupim novi TV..tada CRT...stoje samsung i sony jedan pored drugog, 32 oba 100Hz oba slika ko dupe i sesir ( da nee pominjem kome pripada prvi epitet), ali i cena za sesir prevelika za moj dzep...prosetam malo dalje i kupim panasonika 32/100Hz CRT za kompromisnu cenu koji je za malkice po kvalitetu slike ispod SONY-ja.... za 2009 godinu, sam od novopristiglih 69 Samsunga 943n u firmu, cak 8 vratio na servis u garntnom roku, toliko je moje dobro misljenje o samsungovim proizvodima plasiranim na nasem trzistu... prosle godine sam sebi kupio i jedni TV , sharp-ovu 32 polovicni HD sa DVB-tunerom za tada male pare i sasvim je OK pored sitnih zamerki...ali samsung...za mene NE
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.