Verovatno je bilo milion pitanja ovog tipa ali izvinite. Interesuje me koji player da uzmem a da je maksimalno jeftin a dovoljno kvalitetan da pusta sve. Znam da mnogo trazim ali takva su vremena. Hvala
DXM-1000 Cita smirglu, pusta sve, redovni apdejti softvera i 2. godine garancije. kosta ispod 70 evra, a moguce i citavih 50ak, nismo ih skoro nabavljali.
Ja kupio SkyVision pa se zajebo, jes da cita sva i svasta, da cita Nero Kodek i kojekave trice ali sta vredi kad se s vremena na vreme zakuca na originalnim diskovima i nece jedno dva dana da radi, stalno prijavljuje no disc, to je jedno takvo sranje koje sklapaju u Novom Pazaru posto farmerke vise ne idu a od necega se mora ziveti.
posto se prodavci uglavnom prave blesvi kada kazes da nece da cita narezane diskove, ti imas dosta srece, (tebi ne cita originalne) idi i trazi da ti zamene. Ako drugi ne bude imao taj problem, super, a ako bude trazi povracaj kesa, tako da dobijas priliku za popravni, (uzimi neki drugi player)/
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
:: Ja kupio SkyVision pa se zajebo, jes da cita sva i svasta, da cita Nero Kodek i kojekave trice ali sta vredi kad se s vremena na vreme zakuca na originalnim diskovima i nece jedno dva dana da radi, stalno prijavljuje no disc, to je jedno takvo sranje koje sklapaju u Novom Pazaru posto farmerke vise ne idu a od necega se mora ziveti :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Iskljucivo PIONEER DV-470 ili DV-575A, imam ih oba i rade besprekorno, fenomenalna je online podrska za update firmware-a. Ne citaju Nero digital na standardan nacin, ali ostalo sve besprekorno. Na svim testovima imaju 5 zvezdica, slika i ton besprekorni, bacili su pod noge YAMAHA i HARMAN KARDON modele, a o ovim kinezima koji se kod nas prodaju da ne pricamo.
NAPOMENA: To su proslogodisnji modeli, u UK 575 je bio uredjaj godine (HIFI Profis), nemoj da te zbune "NASLEDNICI" (sa brojem 585 i adekvatni) to su uredjaji koji su po svemu podbacili na testovima i nemaju vise od 3 zvezdice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.