samo se stavlja drugo ime firme ,tako da za te pare to je to.Vidi samo kakva je podrska za titlove ,da li mora isto ime titla i filma ili ne mora ako ti to znaci nesto ,manje vise svi citaju xvid ,divx t.j mpeg4 codece,od audio mp3 i wma.
Recimo ja sam bio kupio Neo pre 3 ili 4 godine ,dan danas mi radi cita sto drugi ne mogu ,a imam i Samsung DVD koji ,ako se pojavi neka mala greska nece da ucita ,a vremenom je prestao da cita DVD RW i CD RW.Sony nece da cita pirate ...Tako da ako bas pitas za preporuku uzmi nekog teskog divljaka citace sve.Inace ja ih redovno cistim sa onim DVD cistacem posle nekog vremena ,sve DVD ove od onih na kompu pa do dvd playera.
Obrad je vec rekao gro u vezi tvog pitanja,jedino se nebih slozio za wma(windows media audio).Medjutim ovo za titlove je presudno(po meni),tako da ako hoces da bez problema sve gledas i da sve titlove,(ne zavisno od imena)otvaras(sub,srt,TXT)uzmi Skyvision.Svi ostali mu nisu ni do kolena i jedino on otvara txt format titlova.
Kupio sam Samsung, ima i usb, veoma je dobar, izgleda extra, malih je dimenzija. Cena: oko 3500-4000din. Javi mi na mail ako te interesuje pa cu ti poslati tacnu oznaku...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.