Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Nesto me muci u vezi LCD televizora...
STRANA 1 OD 1
phoboskv Nesto me muci u vezi LCD televizora... 03.12.2009. 06:58 T22474

status: user
broj poruka: 940
...Kupio sam pre 10ak dana Samsung LE37B554. Sve je ok sa njim, ali me jedna stvar malo nervira. E sad, posto nemam iskustva sa ovakvim tv uredjajima, mozda je to i uobicajeno.

Problem je u tome sto panel, dok je ukljucen, nije podjednako udaljen od svih plasticnih stranica (rama televizora, ne znam ni kako da ga nazovem). Otprilike je sa tri strane ok, ali sa desne strane, od polovine na gore ide malo krivo. Pa kad pustim neki program gde je svetla pozadina, vidi se da `slika` odstoji od plastike nekih 2-3 reda pixela (otprilike), a sa te desne, problematicne, strane, od polovine pa na gore, se to rastojanje povecava, pa u gornjem desnom uglu je skoro duplo udaljenije, tj 5-6 pixela. Nije to nesto strasno, ali meni bode oci, pa se pitam da li to podleze garanciji i da li postoji mogucnost stelovanja slike kao na monitorima(sirenje, skupljanje, zakosavanje i td.)? U meniju ne mogu da nadjem... Ili je to mozda cesta pojava kod danasnjih lcd tv-a, a ujedno i `normalna`?

Nadam se da razumete o cemu pricam, posto ne umem drugacije da objasnim.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY Re: 03.12.2009. 09:15 #164355

status: user
broj poruka: 1509
Kako si ti to ispricao, ja bih rekao da ti LCD panel televizora jednostavno nije dobro centriran...
Nije to nista lose ili pokvareno, samo ukrivo stoji! (znam da smeta, i meni bi)

E sad, da li postoji garancija na to ?
Sumnjam, ali te nista ne kosta da pitas u radnji gdje si kupio!

SONY VAIO VGN-FW285J

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs