Samsung LCD LE37B554..Jel moze da se iskljuci ovo, ili da reklamiram???
STRANA 1 OD 1
phoboskv
Samsung LCD LE37B554..Jel moze da se iskljuci ovo, ili da reklamiram???
24.11.2009. 02:39
T22188
status: user broj poruka: 940
Sredio sam moj prosli problem tako sto sam instalirao nove drajvere za graficku i opcijom `scaling options`...
E sad me nesto drugo nervira...
Kad gledam tv, obicno podesim mod slike na `Standardan`, jer ono `Dinamicna` mnogo svetli i mnogo jak kontrast ima. E sad, primetio sam da se tv sam posle nekog vremena (pola sata-sat) vraca opet na Dinamican mod. Bilo da gledam film ili kablovsku.
Je l to moze negde u opcijama da se iskljuci( ne mogu da nadjem), ili da ga vozim na reklamaciju. Cini mi se da to nije u redu.
Takodje, kad ga uvece iskljucim, pa ga sutra ponovo ukljucim, opet je u dinamicnom modu i opet sve ponovo moram da podesavam. Je l` postoji nacin da se memorise negde `profil`, tj. mod?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Meni se to ne desava uopste, mada nije taj model Samsunga... Probaj ako mozes da smanjis taj dinamicki mod tako da ti ne smeta... __________________ Scourge of PCBerza
Trebalo bi ti da malo procitas uputstvo, blago meni!
24.11.2009. 07:44
status: user broj poruka: 158
Na prvoj stranici, prve recenice govore o tome da kada tv doneses kuci prvo ga podesis da sva podesavanja budu u korisnickom modu a ne reklamni mod za prodavnice gde se uvek posle pola sata vracaju automatski podesavanja na najbildovaniju sliku za reklamu!!!
Re: Trebalo bi ti da malo procitas uputstvo, blago meni!
24.11.2009. 14:10
status: user broj poruka: 940
Tacno tako :) Resio sam problem nocas.
Hvala na savetima
Pozz
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: :: Na prvoj stranici, prve recenice govore o tome da kada tv doneses kuci prvo ga podesis da sva podesavanja budu u korisnickom modu a ne reklamni mod za prodavnice gde se uvek posle pola sata vracaju automatski podesavanja na najbildovaniju sliku za reklamu!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.