Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
LCD TV + kucni DVD + racunar
STRANA 1 OD 1
skycould LCD TV + kucni DVD + racunar 23.11.2009. 09:22 T22160

status: user
broj poruka: 248
Opet ja i moja dilema u vezi kucnog DVD-a. Nisam kupio DVD vec novi TV. :) Sony KDL-32S5500, bio na akciji za malo para. :) E sad, slika sa TV kanala je super s obzirom da koristim obicnu antenu na krovu, mada je onaj RTS didgital mnogo boljeg kvaliteta ali valjda ce i ostali poceti da emituju digitalni signal. Imam jedan problem za koji se ispostavilo da nije do mog primerka TV-a. Vrsljajuci po net-u u potrazi za resenjem dosao sam do zakljucka da on `ladno ima gresku u software-u. Kada se prikljuci racunar na VGA port sve je ok dok se ne pusti film u full screen-u onda na svakih par minuta izbaci NO SYNC i tako bude par sekundi i onda nastavi po starom i to samo kad je film u full screen-u. Mnogi se zale na to ne samo kod ovog modela nego i kod drugih. E sad ja bih sebe da obradujem jednim kucnim DVD-om ali da ima i HDMI izlaz ili da bolje sastavim neki HTPC, sta je isplativije? Unapred hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skycould niko? 23.11.2009. 16:14 #161328

broj poruka: 248
Nema niko neki predlog?
mkozlica Re: niko? 06.12.2009. 14:14 #166867

broj poruka: 236

imam isti problem, komp je prikljucen preko vga kabla..
mozda bi hdmi resio problem?

zna li neko?

pozzzz

https://www.limundo.com/ref/zx6r

:: Nema niko neki predlog?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs