MONOPOL PRERASTA U TOTALNI BEZOBRAZLUK !!! Opet povecanje cena u KS. Sad je cena 720din. Mnogi u komsiluku ce da se iskljuce sa mrez zbog bezobzirnosti, i bezobrazluka. Umesto sto vise korisnika manja cena, kod ovih idiota obrnuto!!! Povecali net, pa daj da povratimo sad sto moze vise!. Net je takodje govno. Po dva dana nema net, a ovi nepismeni kazu resetuj modem, nije do nas ????? Pa kad zoves jedno 5 puta onda se urazume da ukljuce. Totalni monopol, Smrt za kvalitet i uslugu. Ima da napravim grupu na Facebook-u , ispovracajte se po SBB-u.
To su sve djubrad ja sam se jedva odkacio od kabovske stalno poskupljuje, stalno losa slika i los internet. Negde nije tako ali je mesta u Beogradu gde je sve dobro sve manje. Zavisi od pozicije ali im je infrastruktura napolju vise ugrozena od Telekomove. Mnogo je sigurnije igrati na kartu Telekoma nego SBB iako je i Telekom monopolista. Imam lose iskustvo sa SBB
zadovoljan, imam net 8MB za 2k dinara, toliko. Nisam imao problema s njima, dal je kablovska skuplja ili jeftinija 50 dinara me uopste ne zanima. Kome se ne svidja nek raskine ugovor, bar to nije tesko uraditi...
Slazem se...Imam SBB vec nekoliko godina, problema ozbiljnijih nikad nisam imao, korisnicki servis je odlican, barem meni. Uvek kad sam imao problema su mi resavali u najkracem mogucem roku, ugl u toku dana. SBB nikad ne bi menjao... Ako vam je televizija skupa uzmite SBB mix pa ustedite, vrlo isplatljivo.Jeste da te obaveze na 12 ili 24meseci, ali imas digitalnu televiziju i brz internet. Sto se Lelekoma tice, no comment. Ta firma se raspada. Cim Telenor ili SBB uvede fiksnu telefoniju ja bezim odma.
:: zadovoljan, imam net 8MB za 2k dinara, toliko. Nisam imao problema s njima, dal je kablovska skuplja ili jeftinija 50 dinara me uopste ne zanima. Kome se ne svidja nek raskine ugovor, bar to nije tesko uraditi.. :: :: ::
Na tri mesta ga koristim u Bg i veoma sam zadovoljan. Manja brzina 4Mbit za 1390, a za 8Mbit 2090dinkića.Sad kako je u okolini BG stvarno nisam upućen. Inače koji je to paket za 720din??? support normality
:: Na tri mesta ga koristim u Bg i veoma sam zadovoljan. Manja brzina 4Mbit za 1390, a za 8Mbit 2090dinkića.Sad kako je u okolini BG stvarno nisam upućen. Inače koji je to paket za 720din??? :: support normalit ::
edit koliko sam upućen trenutno je u Telekomu 4Mbit oko 2k i nešto preko dinkića. ::
Nije paket 720 din, vec TV pretplata, koju stvarno u poslednje vreme dizu svaki cas... Pocinje da ide na zivce. Mada kada vidim kakva je slika kod ostalih kablovskih (barem u BG-u), oni ispadose i najbolji - sto samo govori koliki je to cabar. Sto se interneta tice, barem je u Beogradu sve OK. Ja ga koristim vec 4 godine, i moram reci da su se u poslednjih godinu dana mnogo profinili. Ranije su bili strasno neljubazni, ali sad cim nesto ne radi, odmah se polome da rese problem (i uglavnom ga rese u roku od pola sata). Za te pare, u BG-u nema bolje. Problem je u unutrasnjosti, gde je infrastruktura ocajna, a oni ne mogu da pruze podrsku kakvu treba, pa dovode ljude do ludila...
UFFF pa pretplatu su podigli ima nekoliko meseci i to na 750 ako sam ja dobro upućen. Što kaže koleza odzgo profinili su se. support normality
:: Nije paket 720 din, vec TV pretplata, koju stvarno u poslednje vreme dizu svaki cas... Pocinje da ide na zivce. Mada kada vidim kakva je slika kod ostalih kablovskih (barem u BG-u), oni ispadose i najbolji - sto samo govori koliki je to cabar :: Sto se interneta tice, barem je u Beogradu sve OK. Ja ga koristim vec 4 godine, i moram reci da su se u poslednjih godinu dana mnogo profinili. Ranije su bili strasno neljubazni, ali sad cim nesto ne radi, odmah se polome da rese problem (i uglavnom ga rese u roku od pola sata). Za te pare, u BG-u nema bolje. Problem je u unutrasnjosti, gde je infrastruktura ocajna, a oni ne mogu da pruze podrsku kakvu treba, pa dovode ljude do ludila...
Svi kablovski operateri ce da prsnu kad TV stanice krenu sa emiovanjem digitalnog signala, covece pa u BGD se hvata niska televizija i to bez reemitovanja signala. Sto se tice interneta SBB je 4X povoljniji od ADSL-a.
Matematika je tu neumoljiva i ekonomija prosto ne prasta ovakvo ponasanje drzavnih monopola, ovo sto radi SBB u domenu interneta je prava trzisna utakmica.
:: Svi kablovski operateri ce da prsnu kad TV stanice krenu sa emiovanjem digitalnog signala, covece pa u BGD se hvata niska televizija i to bez reemitovanja signala :: Sto se tice interneta SBB je 4X povoljniji od ADSL-a :: :: Matematika je tu neumoljiva i ekonomija prosto ne prasta ovakvo ponasanje drzavnih monopola, ovo sto radi SBB u domenu interneta je prava trzisna utakmica :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
vec dva puta si napisao da ih mnogo volis, i to je uredu ali
mnogo je vise nas NEZADOVOLJNIH korisnika SBB-a u dva grada sa 4 razlicite lokacije sam koristio njihove usluge kablovske televizije i interneta i NA SVIM mestima sam imao probleme, i krajnje neprijatna iskustva, a tek scene na njihovim naplatnim mestima, ZAGARANTOVANA ZABAVA ljudi URLAJU na nevaspitane, neobrazovane operatere... skoro svaki mesec kada bih isao da platim harac...
Realno nema boljeg neta od Sbb-a za te pare, to je druga stvar sto mora i tv da se placa uredno :) Meni net leti mada sam cuo da je kod mene u zgradi cvor :)
:: a tek scene na njihovim naplatnim mestima, ZAGARANTOVANA ZABAV :: ljudi URLAJU na nevaspitane, neobrazovane operatere... skoro svaki mese :: kada bih isao da platim harac..
Da nisi mozda ocekivao doktore nauka da rade na salterima? Ne znam kako je kod tebe, ali u BG na salterima obicno rade ljudi koji nisu najbistriji... Sto se tehnicke podrske tice, kakva god je mnogo je bolja od Telekoma... SBB radi 24h (zvao sam ih u 3 ujutru), dok Telekom do 20h... Sam internet je mnogo bolji... Na Telekomu mi se desavalo da i po ceo dan budem bez neta, ili da me prebace na drugi paket ili (samo jednom) da me prebace na drugi broj... Mislim da ti kvalitet signala mnogo zavisi i od nacina na koji ti je dovedena kablovska... Ako su to lose odradili (bilo je delova u BG gde je kabl pao na ulicu pa ga gazili automobili) ne mozes nista dobro da ocekujes...
Sto se mene tice ja sam uvek za kablovski net... Bolji UL i stabilniji protok... Sa Telekomom sam imao mnogo vise problema... Sem toga, za razliku od Telekoma, ne pokusavaju da te vezu ugovorom... Jedino lose je sto pretplata nije uracunata u cenu neta... Sad sam trenutno na IKOM i placam 2800din (digitalna kablovska+internet) za 4M/512k i to je OK...
ne znam kod kog provajdera mozes u Srbiji da nadjes net jeftiniji a brz ssb 1390din 4mb a telekom adsl 1400din 1mb...to sto je poskupela kablovska nema veze jer ima da se nagledas za tih 720din
pod `neobrazovani` sam podrazumevao da ne znaju da rade svoj posao a ne da li su skolovani a kao bonus dobijate i bezobrazluk koji kao da je zastitni znak ove `domace` kompanije...ako ne znate ciji se kapital krije iza SBB-a informisite se malo da ne bi sad isli u off...
Ne morate odma s govnjivu motku... Generalno gledano ESBB je jedan od boljih provajdera, ali ne radi net svuda podjednako dobro. Slažem se da tu i tamo umeju da naprave gluposti međutim zaboravljate i jedan vrlo važan faktor koji se zove instalacija tj kablovi i mreža. Ja u Nušićevoj ulici koristim dva provajdera, Lelekom i dotični ESBB. Oba su radila katastrofa sve dok nije zamenjena zastarela instalacija.
:: pod `neobrazovani` sam podrazumevao da ne znaju da rade svoj posa :: a ne da li su skolovani a kao bonus dobijate i bezobrazluk koji ka :: da je zastitni znak ove `domace` kompanije...ako ne znate ciji se kapita :: krije iza SBB-a informisite se malo da ne bi sad isli u off..
A sto bi me bilo briga cija je to firma?
:: `kabl pao na ulicu`-sta ti to govori o kompaniji
To bas i nije skroz njihova krivica... Kablovi su morali da idu s krova na krov posto je jedino Telekom imao dozovlu da postavlja komunikacione kablove kroz zemlju... Takodje, u razlicitim delovima grada su razliciti podizvodjaci radili razvlacenje kablova... Neki su bolji, neki losiji...
A sta ti govori o kompaniji kada u glavnom gradu (gde im je i centrala) imas dvojnike i ljude na PCM-u koji nikada nece moci da imaju ADSL? Ili da ti kaze da nema slobodnih portova (u 21. veku) za ADSL? Ili da se parice raspadnu cim ih majstor uzme u ruku?
Sve ima svoje dobre i lose strane... Kod nekih bolje radi kablovska, kod drugih ADSL... Kod mene je ADSL radio jako lose...
Pa ja bih rekao da ima sasvim dosta i onih koji su zadovoljnji njima
20.11.2009. 15:52
status: user broj poruka: 3741
plus neta nestaje gde god da si. U londonu Virgin provajder nema neta i kablovske dva dana. Stanari prijavili kvar i samo su im rekli rešiće. Nerboza bila u kući nema neta ali ćutiš i trpiš. Tako da su ovi super. support normality
SBB TV pretplata u Beogradu kosta 745 din. Licno nemam problema sa prijemom i kvalitetom slike i tona, internet mi je flat 4Mb/s radi ok, imam skoro deklarisanu brzinu, max download koji sam izmerio je 492kB/s (teoretski max je 512kB/s). Ponekad nestane TV signal i internet konekcija, tipa 5-15 min jednom u 2 meseca, mada ranije se desavalo da nestane i na 1h ali isto jednom u 2 meseca. Uglavnom kada rade nesto na mrezi, menjaju brzine i tako to, mada se desi i neki problem, ali vrlo retko. Zadnjih par meseci internet i TV rade bez problema, ne secam se kada sam izgubio signal, sem one nedelje kada su najavili radove na mrezi pre povecanja protoka.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
E neka si ti meni ziv i zdrav kod nas u Smederevu imas samo 2 kablovska operatera koja se ne preplicu, pdelili grad na 2 dela, to su : PTT i Kopernikus.Ja sam upao u onaj da kazem losiji deo, jer su oba losa, al ovaj moj dere mesecna pretplata je 700 din vec 1 god, digo se narod buni pisali smo RRA al dzaba ili da bljunes 700 kinti ili da se vratis na antenu pa sa krova sta uhvatis.
A to sto je program los, sto cim padne kisa nema signala, sto je mono zvuk (o hd da i ne pomisljam), a sneg i da nepominjem kad padne 3 dana nema slike, uvek od 64 kanala bar 4 ne rade (skremblovani, ne valja kartica, kontaktiraje korisnicki servis total tv itd) i na kraju narod proguto knedlu placa 700 kinti i kaze cuti moglo i gore da nam bude, a ti se sad bunis za 720 din kod SBB-a sta tek mi da kazemo.
:: MONOPOL PRERASTA U TOTALNI BEZOBRAZLUK !!! Opet povecanje cena u KS. Sad je cena 720din. Mnogi u komsiluku ce da se iskljuce sa mrez zbog bezobzirnosti, i bezobrazluka. Umesto sto vise korisnika manja cena, kod ovih idiota obrnuto!!! Povecali net, pa daj da povratimo sad sto moze vise!. Net je takodje govno. Po dva dana nema net, a ovi nepismeni kazu resetuj modem, nije do nas ????? Pa kad zoves jedno 5 puta onda se urazume da ukljuce :: Totalni monopol, Smrt za kvalitet i uslugu :: Ima da napravim grupu na Facebook-u , ispovracajte se po SBB-u :: :: RESISTANCE IS FUTILE
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.