Razlika u ceni izmedju ova dva modela mi je izmedju dve i tri hiljade dinara na strani samsunga u odnosu na lg . Da li je samsung bolji od lg modela ili ne. Pretpostavljam da su po kvalitetu tu negde ali bi hteo da cujem i jos neko misljenje sta bi bilo pametnije kupiti od ova dva modela?
ne mogu da otvorim niti jedan link od gore navedenih.. uglavnom ako im je rezolucija gore navedena tachna..onda pretpostavljam da te je cena navela na taj uzhi izbor...to ne ide tako... kolika je cena ako se sme znati ?
Kao prvo izvinjavam se sto tek sada odgovaram.Sad sam stigao sa posla.Inace tv kupujem sestri i on ce najvise vremena biti koriscen kao obican tv sto ce reci za gledanje kablovske i dvd filmova.Bice nakacen i komp ali se nece bas koristiti non stop.Znaci uzeo bih neki od 26 incha ali lcd.Tft me ne interesuje samo iz razloga ako je tn panel ugao gledanja mu je los.Tacnije kad legnes da gledas tv ako si malo ispod tv-a slika na tft-u nije sa realnim bojama.Znate vec na sta mislim. Tako da sam ja suzio izbor na ova dva lcd-a,ali ako ima nesto bolje tu sam. Ovaj Sasketov Predlog je rekao bih tft ako se ne varam i ne znam koja mu je cena.Budzet mi je do 40 soma i da moze na jedno 5-6 rata.
Tebi treba specificna vrsta panela sa nekom PVA matricom.Sve je to LCD-TFT!
Ovaj Samsung T260 ima TN panel stoga ako ti smetaju uglovi i boje treba da ides na pravi LCD TV koji imaju PVA matricu.Onda su tvoji zahtevi sasvim na mestu.
Pa sta da se radi.Niko nije savrsen,ali nadam se da smo se razumeli sta mi treba.U svakom slucaju hvala na preporuci. Da li mozes jos samo da mi kazes u cemu je ovaj samsung b450 bolji od modela lg26lh2000?Interesuje me cisto informativno.
:: Prouci malo tematiku da nebi mesao babe i zabe :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LC :: :: Tebi treba specificna vrsta panela sa nekom PVA matricom.Sve je to LCD-TFT :: :: Ovaj Samsung T260 ima TN panel stoga ako ti smetaju uglovi i boje treba da ides na pravi LCD TV koji imaju PVA matricu.Onda su tvoji zahtevi sasvim na mestu :: :: Od ponudjenog SAMSUNG LE-26B450 :: :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.