Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Klima uredjaj
STRANA 1 OD 1
sstef Klima uredjaj 17.10.2009. 18:05 T21038

status: user
broj poruka: 120
Imam Elite klima uredjaj AS-12ER 3.Ovih dana klimu koristim za grejanje jer jos nije sredjeno grejanje kod mene pa zato.Primetio sam da uvece kada temperatura napolju padne ona posle nekog vremena sama ode Sleep mod.Nisam obratio paznju kolika je temperatura napolju ali verovatno padne ispod nule.Preko dana lepo greje po nekoliko sati.Nisam pronasao podatak koliki je opseg radne temperature same klime,u upustvu ne pise nigde(barem ja nisam uspeo da pronadjem).Klima tako ostane neko vreme i nece da nastavi da radi.Ja je onda ugasim i to je to.Upalim je posle nekog vremena i ona opet radi i ponovo isto.Mislim da je problem u opsegu radne temperature.Interesuje me vase misljenje
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Elite - Bugarska 17.10.2009. 18:53 #149784

broj poruka: 4515

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev RE 17.10.2009. 22:02 #149813

broj poruka: 1673
Sprecava smrzavanje spoljne jedinice i to moze da se desi i kada je spoljna temperatura cak i oko +5 stepeni a vazduh je dosta vlazan kao ovih dana. Spoljna jedinica zbog ventilatora i rashladnih elemenata jos dodatno snizava temperaturu. Zato je za takav rad potrebna kvalitetnija klima sa invertorom jer i njih ima raznih sa opsegom od -5 pa do -15 stepeni spoljne temperature. Naravno i tvoja klima bi trebala da odradi defrost i nastavi sa grejanjem posle nekog vremena ukoliko je potpuno ispravna.

Slavuj ... 17.10.2009. 22:04 #149814

broj poruka: 2236
Valjda sve rade do -10°C.
Proveri da nije na daljinskom iščačkano nešto što ne treba.

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sstef Re 18.10.2009. 00:31 #149867

broj poruka: 120
Probao sam i sve je ok,klima posle defrosta nastavi da radi.Videcu jos ovih dana kako ce se ponasati alli bih rekao da je uredu
Hvala vam!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs