Imam Elite klima uredjaj AS-12ER 3.Ovih dana klimu koristim za grejanje jer jos nije sredjeno grejanje kod mene pa zato.Primetio sam da uvece kada temperatura napolju padne ona posle nekog vremena sama ode Sleep mod.Nisam obratio paznju kolika je temperatura napolju ali verovatno padne ispod nule.Preko dana lepo greje po nekoliko sati.Nisam pronasao podatak koliki je opseg radne temperature same klime,u upustvu ne pise nigde(barem ja nisam uspeo da pronadjem).Klima tako ostane neko vreme i nece da nastavi da radi.Ja je onda ugasim i to je to.Upalim je posle nekog vremena i ona opet radi i ponovo isto.Mislim da je problem u opsegu radne temperature.Interesuje me vase misljenje Hvala unapred
Sprecava smrzavanje spoljne jedinice i to moze da se desi i kada je spoljna temperatura cak i oko +5 stepeni a vazduh je dosta vlazan kao ovih dana. Spoljna jedinica zbog ventilatora i rashladnih elemenata jos dodatno snizava temperaturu. Zato je za takav rad potrebna kvalitetnija klima sa invertorom jer i njih ima raznih sa opsegom od -5 pa do -15 stepeni spoljne temperature. Naravno i tvoja klima bi trebala da odradi defrost i nastavi sa grejanjem posle nekog vremena ukoliko je potpuno ispravna.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.