Samsung televizor LCD LE-32B550 Dijagonala ekrana: 32`/ 82cm Format slike: 16:9 Rezolucija: 1920 x 1080 piksela Dinamički kontrast: 15.000: 1 Tehnologija: CCFL Picture engine: DNIe+ Dinamicki kontrast: High Contrast Osveženje slike: 50Hz 1080 24p Real Movie Audio: Zvučni efekti: SRS Trusurround HD & Dolby Digital Plus Tip zvučnika: skriveni Ostalo: USB 2.0 Teletext(TTXT): 1000p Anynet+ (HDMI-CEC) Sleep Timer Clock & On/Off Timer Elektronski informator programa (EPG) Sistem: DTV Type: DVB-T/C,MPEG4 Ulaz i izlaz bočno: HDMI USB CI Ulaz Kompozitni(AV) Ulaz i izlaz nazad: HDMI x 3 PC ulaz (D-sub) PC Audio ulaz (Mini Jack) DVI Audio ulaz (Mini Jack): Zajednicki sa Pc Audio ulazom Komponent(Y/Pb/Pr) x 1 Digital Audio (Optical) x 1 Sliušalice x 1 RF Ulaz x 1 Audio Izlaz(L/R) x 1 Scart x 2 Swivel - rotirajuće postolje Boja: crna Garancija: 2 godine
Zanima me vase misljenje...da li neko ima isti tv..i kako je zadovoljan njime..? I naravno vredi li dati ovoliko novac u ovom momentu za ovaj tv? Nameravam ga koristiti za gledanje digitalnih satelitskih kanala..
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09045418 Pogledaj jos sta ima u Tehnomarketu, dobre su im cene. U Nemackoj, npr, Toshiba vazi za nesto kvalitetniji brend LCD televizora od Samsunga....mislim da ni sa jednim ne bi pogresio.P.S. Koliko je meni poznato, skoro svaki lcd tv ima digitalni tuner(DVB-T kod gorenavedenog Panasonic-a iz Tehnomanije) Fiat iustitia, et pereat mundus
Ima za 48k da se nađe 32` LG 32LH3000H, 2510 i 2500 su približnih cena. Za 45 nema nigde. Jedino bez PDV-a, ispod žita ili sa RMA.
:: Pa ima i dosta jeftinijih modela slicnih karakteristika tipa za 4500 :: :: http://www.dodaj.rs/f/3w/NW/4qakbbCp/q9550gtx280.pn :: :: Q9550 4.0GHZ/TITAN FENRIR/P5Q-E/4GB HyperX/1TB/GTX280 1GB/CHIEFTEC 650W/226BW 22` DV :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.