Snimio sam toshibu 42xv500,a nisam do sad proucavao toshibu interesuje me da li ima,kao i vecina drugih brendova,sliku u slici sa 1 tunerom? Znaci jedna slika TV signal a druga HDMI ulaz npr? Na sajtu uopste ne postoji ta informacija.Da li se to podrazumeva kod Toshibe uopste??
Mora da postoji u specifikaciji ,nemaju to svi televizori.Prodavci to naglasavaju.Recimo to imas i kod jacih Ati grafickih.Obicno se podrazumeva kad se ekran podeli jedan deo uzme TV tuner ,drugi jedan od hdmi ulaza ,kojih ima do 3 u zavisnosti od TV-a.Obicno najjaci LCD imaju po 3 hdmi ulaza.Tako da mora da stoji u specifikaciji PIP.
Ne pise u spec na netu. Ali sam primetio i da neki brendovi ne pisu to na `prvoj strani` vec se vidi tek kad se pogleda detaljna specifikacija. Jel ima neko neki Toshibin model da ima to o cemu pricam? Bilo koji model?
:: Mora da postoji u specifikaciji ,nemaju to svi televizori.Prodavci to naglasavaju.Recimo to imas i kod jacih Ati grafickih.Obicno se podrazumeva kad se ekran podeli jedan deo uzme TV tuner ,drugi jedan od hdmi ulaza ,kojih ima do 3 u zavisnosti od TV-a.Obicno najjaci LCD imaju po 3 hdmi ulaza.Tako da mora da stoji u specifikaciji PIP.
Recimo video ulaze menjas preko daljinskog.hdmi1 do hdmi3 ili tuner.Meni licno je to glupo recimo da na jednom delu ekrana gledam film ,a na drugom gledam vesti.Ima ta tehnologija svoju publiku ,cinjenica je da PIP imaju bolji TV recimo,ali nije toliko znacajna kao da li je ekran ispod 100 hz ili preko 100 hz.
Cini mi se da 100Hz i preko znacajnije podize cenu nego pip(1tuner)
:: Recimo video ulaze menjas preko daljinskog.hdmi1 do hdmi3 ili tuner.Meni licno je to glupo recimo da na jednom delu ekrana gledam film ,a na drugom gledam vesti.Ima ta tehnologija svoju publiku ,cinjenica je da PIP imaju bolji TV recimo,ali nije toliko znacajna kao da li je ekran ispod 100 hz ili preko 100 hz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.