Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
DVD/CD/HD1080p/Blue-Ray/AVCHD/DivX/....MKV Player
STRANA 1 OD 1
Equinoxe DVD/CD/HD1080p/Blue-Ray/AVCHD/DivX/....MKV Player 13.09.2009. 13:47 T20071

status: user
broj poruka: 12057
LG-BD390

http://www.lge.com/us/tv-audio-video/video/LG-blu-ray-dvd-player-BD390.jsp
http://www.lge.com/us/products/documents/h_lg_he_dav_ss_bd390.pdf
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misa Po specifikaciji... 13.09.2009. 14:30 #139600

status: admin
broj poruka: 876

...uređaj je vrlo dobar a, i sviđa mi se hi-fi šmek, tako da bi mi se lepo uklopio u sistem

Međutim, zanima me da li je neko probao sa nekim od uređaja Upscaling analognog signala sa kablovske u 1080i i kakva je dobijena slika?

markopvict odlican uredjaj... 13.09.2009. 15:33 #139611

broj poruka: 4515
E ovo za upscaling nisam probao, mada znam jednog punisu koji to ima .)

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Konacno i matroska na Blue ray 13.09.2009. 15:35 #139612

broj poruka: 7720
Svaki LCD TV full hd mu uradi upscaling slika je mutnija,ali od svih tih sto sam ja imao prilike da vidim najbolje uradi upscaling Sony Bravia.Nesto slicno kao kad bi pustio DVD rezoluciju ,sa DVD plejera na full hd TV.Slike je odlicna ,ali i od boljeg ima bolje ,kad pustis blue ray film u full hd rezoluciji tek onda primetis razliku ,slika je bolest (u pozitivnom smislu) , a i zvuk takodje.

misa Re: Konacno i matroska na Blue ray 13.09.2009. 17:16 #139627

status: admin
broj poruka: 876

Ne sviđa mi se kako televizori odrade upscaling sa kablovske. Zato bih voleo da čujem da li je neko sa nekim urađejem (npr. AV receiver i slično) uspeo da izvuče dobar kvalitet slike?

:: Svaki LCD TV full hd mu uradi upscaling slika je mutnija,ali od svih tih sto sam ja imao prilike da vidim najbolje uradi upscaling Sony Bravia.Nesto slicno kao kad bi pustio DVD rezoluciju ,sa DVD plejera na full hd TV.Slike je odlicna ,ali i od boljeg ima bolje ,kad pustis blue ray film u full hd rezoluciji tek onda primetis razliku ,slika je bolest (u pozitivnom smislu) , a i zvuk takodje
::
markopvict Ovo je lik koji ima plasma 42 inch full hd 13.09.2009. 18:17 #139644

broj poruka: 4515
On ima sbb-ov d3, pa onda preko neke komponente (neki opasan AV Reciever) radi upscaling na gore navedeni tv. Slika je odlicna, ali baguje sport... fudbal... to sam mogao da uhvatim za tih par minuta koliko sam bio kod njega.

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs