kupio bih DVD plejer za matorce, najbitnije od svega mi je da je font dobar, da nema problema sa subtitlovima i naravno da cita Divx. Ono sto bih naglasio je da mi JAKO ne odgovara da font bude sitan, jer su matorci matori, jel, tako da ispada Pioneer iz price.
Jos jedna preporuka za Xwave 5000,hteo sam da ga pazarim ali ga tad nije bilo ni za lek.U zamenu sam uzeo LG DVX328H,cita sve sem mkv fajlova,a ima i HDMI.Ne moras da brines brigu sa subtitlovima sto se ti ce naziva,samo da je u istom folderu sa video fajlom.Od svega odgledanog jedino nisam mogao da pustim jednu epizodu Heroja(predpostavljam da je kompresovana sa divx 6 ).Ima USB,sto se ispostavilo da je pun pogodak jer ne mora da se stalno zezas sa rezanjem.Bocnes USB i uzivas.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.