Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Terminator za kablovsku
STRANA 1 OD 1
neXus2000 Terminator za kablovsku 03.08.2009. 11:48 T19166

status: user
broj poruka: 3350
Ipak ovo spada u odeljak za TV
Posto ne bi ortak da placa uvodjenje kablovske u novom stanu, za koju znamo da je u Q kvalitet sto se tice izbora kanala(10 kanala koje vrede), a i sto mora da pukne dosta para da mu sve to uvedu, pa smo bacili pogled na cable box u zgradi. Na slobodne portove na spliteru je postavljen terminator.

Da li neko ima iskustva sa skidanjem istog?

P.S. Okrece se u beskonacnost
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
liman ... 03.08.2009. 12:20 #131686

broj poruka: 809
Macola je zakon!
P.S.
Sve do jednom!

neXus2000 B.E.N.Z.I.N 03.08.2009. 12:21 #131687

Kao i bonsek, C4 ili TNT :D

liman Re: B.E.N.Z.I.N 03.08.2009. 12:22 #131688

To Ortak!

:: Kao i bonsek, C4 ili TNT :
::
Equinoxe Re: Re: B.E.N.Z.I.N 03.08.2009. 12:27 #131689

broj poruka: 12057

Pa mislim...što ZAJEBAVAŠ čoveka... ?!?!? Hahahahahhaa....

TriNitroToluene....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

:: To Ortak
:: :: Kao i bonsek, C4 ili TNT :
:: ::
liman Re: Re: Re: B.E.N.Z.I.N 03.08.2009. 12:34 #131690

Samo se radujem sto imam istomisljenike!
Kablovsku sam otkazao kada su poskupeli 600%!
Dabogda im za lekove trebalo!

:: Pa mislim...što ZAJEBAVAŠ čoveka... ?!?!? Hahahahahhaa...
neXus2000 Love the hatred 03.08.2009. 12:39 #131691

Pa kako da ih ne mrzi, krs kanali, sve za 700 dinara. +Uvodjenje.
Nego, nasao sam ovo na netu, ali pitanje je da li ima ovo negde kod nas da se kupi?

http://www.techtoolsupply.com/productimages/ripley/LTT-T-P.jpg

astan A sto be bi uradio nesto pametno kao npr... 03.08.2009. 13:09 #131694

broj poruka: 271
A sto lepo ne bi opljackao neku banku (ionako te banke samo pljackaju jadan narod i zaradjuju na tudjoj muci) pa lepo tim novcem platio uvodjenje kablovske, i vuk sit i ovce na broju ...

neXus2000 Atom 03.08.2009. 13:24 #131697

A sto ne napravim atomsku bombu od 1000 teratona i unistim ceo svet i svima lakse? LOL

Prvo, nije za mene nego za ortaka koji radi mesecno za pisljivih 15K kod privatnika. Drugo, ipak treba da se plati stanarina komunalije da se nesto pojede i ako ostane nesto da sebi spremi za sahranu.
Da plati za uvodjenje oko 5K i da mesecno placa 700 dingera za 10 kanala koje ce gledati, piraterija je ipak zakon.
Kada barem 30 kanala bude kvalitetno, pa da kaze da ce platiti, ovako ne.

Ja sam koji placam KTV gledam bas upravo 10 kanala. I da, moze da se nabroji na prste.

Pitanje je prosto, kako skinuti to cudo. Ako nemaju neki pametnije odgovore onda neka ne komentarisu.
Bar mi se svideo komentar `macola` :D
vampirbg ... 03.08.2009. 14:25 #131702

broj poruka: 711
Kad vec gleda samo 10 kanala onda ce mu, bar ako je u BG, i malo bolja antena biti dovoljna... Naravno onda nema satelitskih... Takodje, mozda mu je lakse da se dogovori sa komsijom u susednom stanu i da samo ubaci spliter kod njega i sprovede kabl do svog stana...

neXus2000 BG kanali WTFIT? 03.08.2009. 14:36 #131705

Koji crni domaci kanali? Kvalitet 0, Pa gleda se vise NGC, Disc, AnimalP, HRT, OBN, CN, itd....dobro de i B92. Tih 10tak na prste.

A od komsija isto 0. Da su komsije nesto cela zgrada bi funkcionisala. Cak nece na tom spratu, gde zivi on, iko da promeni sijalicu u hodniku, a on je vec promenio 3x, a sad i njega boli Q kad nece ni ovi. 3 meseca se niko nije setio da popravi bravu za interfon. Pa smo se mi budale nasle da to popravimo, u cemo smo i uspeli.
A jedan lik, kako se `nakacio` na cable system, bolje i da ne pricam. Cak je bilo budala koji su taj isti blokator pokusali da iscupaju, pa su polomili i zenski konektor na 8way spliteru.

P.S. pokusao sam da otkacim jednog od komsija i da nakacim spliter pa obojicu da vezem, ali nesto nije radilo. Cudi me jer spliter radi, i to onaj german one. :D
xenox Bolje 03.08.2009. 16:11 #131720

broj poruka: 1400
da splitujes u svom stanu i iz tvog stana do njega razvucete kabl ako je moguce. Ovako mogu uvek da ga otkace i fiknu kabl.

gile23 ... 03.08.2009. 17:40 #131729

broj poruka: 9121
Tom liku su komsije stvarno neki klosari, fora je u tome da oni uopste ne cene vas trud, nego boli njih uvo. A ako hocete da skinete terminatora, pogledaj Terminator Salvation, koknuli su ih dosta :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg Re: BG kanali WTFIT? 03.08.2009. 23:48 #131777

broj poruka: 711
:: P.S. pokusao sam da otkacim jednog od komsija i da nakacim spliter pa obojicu da
:: vezem, ali nesto nije radilo. Cudi me jer spliter radi, i to onaj german one. :

Mozda je slab nivo signala... Da li radi ako otkacis komsiju i samo nakacis tvog ortaka? Takopdje, probaj da nabavis pojacivace... (trebalo bi da ih imaju tamo gde si kupio spliter) Verovatno je komsija to dobio na spliteru kod njega (narocito ako ima i net) Oni nisu nesto skupi (ja sam trazi da mi daju 3 komada kad su mi ovde `ugradjivali` kablovsku i dobio sam ih bez ikakve doplate) i kace se na konektor pa onda kabl navrnes na njega...
Kovle Re: Re: BG kanali WTFIT? 04.08.2009. 03:04 #131793

broj poruka: 976
a koliko zaista ti pojacivaci rade posao, jer ako ne puste jaci signal iz kablovske, koji ne pustaju jer nece da trose pare dzabe na uredjaje, kad pola beograda ima grundinge, kortinge i ne znam sta iz 70-tih godina proslog veka, jeste da imaju lepu sliku i sve ostalo , kako izgleda taj pojacivac ja imam nesto kuci ne znam odakle mi, pa da mozda nije to, a mrzi me da probam jer mi je spliter iza plakara zdzudzen tamo negde, ja sam uzeo onaj spliter u tehnomarketu bandrige mislim da je firma, china je, ali dobro radi posao, na tv-u se ne primecuje nikakav gubitak, al zato na tv kartici da, malo je kockastija slika

:: :: P.S. pokusao sam da otkacim jednog od komsija i da nakacim spliter pa obojicu da
:: :: vezem, ali nesto nije radilo. Cudi me jer spliter radi, i to onaj german one. :
:: Mozda je slab nivo signala... Da li radi ako otkacis komsiju i samo nakacis tvog ortaka? Takopdje, probaj da nabavis pojacivace... (trebalo bi da ih imaju tamo gde si kupio spliter) Verovatno je komsija to dobio na spliteru kod njega (narocito ako ima i net) Oni nisu nesto skupi (ja sam trazi da mi daju 3 komada kad su mi ovde `ugradjivali` kablovsku i dobio sam ih bez ikakve doplate) i kace se na konektor pa onda kabl navrnes na njega...
neXus2000 Reseno 04.08.2009. 17:19 #131862

Nasao na nekom forumu:
Spajalica i to ona jaka, ispresavijana u obliku slova V i to oko 1 cm usavijen so po 5-6mm i WD40.

A to sto ti je kockastija slika(kockice na slici) na kartici, to je zbog rezolucije TV-a koju treba da baci na rez monitora.
Ja npr imam Kworld Terminator Deluxe Philips 7131 chip i odlicno radi posao, dok kod ortaka na isto nekoj kartici, ali starija je podosta, mislim da je ASUS, ima te `artefakte`
Equinoxe Re: Reseno 04.08.2009. 17:32 #131870

broj poruka: 12057

Kako ta kartica dobro radi sa FlyTV2000 programom.....fantazija. Program specijalizovan za Philips SA 713x.

http://members.home.nl/fly2000/index_e.html
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

:: Ja npr imam Kworld Terminator Deluxe Philips 7131 chip i odlicno radi posao, dok kod ortaka na isto nekoj kartici, ali starija je podosta, mislim da je ASUS, ima te `artefakte`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs