Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
FM transmiter za kola
STRANA 1 OD 1
milojca FM transmiter za kola 22.07.2009. 16:55 T18957

status: user
broj poruka: 207
Zanima me gde ima da se kupi gore pomenuti,nasao sam na limundu ali bih radije da kupim u nekoj radnji...pozeljno u beogradu ili batajnici
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Seerauber MP3 FM Transmiter - Xwave 22.07.2009. 17:02 #130044

broj poruka: 946
1169 din

NT Shop
Brankova 24, Makedonska 24
011/218-60-24, 322-40-40, 303-1-303
-ShonE- re 22.07.2009. 17:21 #130047

broj poruka: 3529
Imam jedan i mogu ti reci da je zvuk ocajan, nije dovoljno cist i susti po malo, tako da savet je da ga kupis jedino ako bas nemas drugi izbor.
Ne ocekuj kvalitet!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milojca pa sad 22.07.2009. 18:15 #130058

koju drugu opciju imam,inace radio u kolima je blaupunkt(ne znam tacno koji model)

video sam da ima neka opcija sa lemljenjem/menjanjem audio ulaza ali ne bih se bas zezao sa time i cackao po njemu posto je radio odlicnog kvaliteta

jel ima neko kome je ova prva opcija lepo radila?

gilopile Re: pa sad 22.07.2009. 19:10 #130066

broj poruka: 9459
Nazalost nemas 3. opciju 1.:`hiruska`intervencija,2.:fm predajnik,ako hoces kvalitet zvuka proporcionalno pojacalu onda ona prva.
Sto se tice fm predajnika(nuzno zlo) nemoj ocekivati preterano dobar kvalitet zvuka,sve zavisi kakvog je kvaliteta predajnik i na kojoj frekvenciji radi od 88-108,sto veca frekvencija to bolji kvalitet zvuka.
O raznim fercanjima,sumovima,pucketanju...necu ni da govorim.

Moj savet je da ga odneses u neki dobar servis da ti odrade izlaz sa preklopnikom.Izaci ce te cak jeftinije nago da juris fm predajnik.

P.S. Stisni zube i nosi

:: koju drugu opciju imam,inace radio u kolima je blaupunkt(ne znam tacno koji model
::
:: video sam da ima neka opcija sa lemljenjem/menjanjem audio ulaza ali ne bih se bas zezao sa time i cackao po njemu posto je radio odlicnog kvalitet
:: jel ima neko kome je ova prva opcija lepo radila
milojca Fala ljudi 22.07.2009. 19:22 #130068

Nista onda picim u servis,a ako ne nadjem nekog za koga sam siguran da zna to da
uradi idem na opciju 2,necu da mi majstor `zika` nesto narodski opravi pa da posle bude viska delova

pozdrav

-ShonE- Re: pa sad 22.07.2009. 19:43 #130072

broj poruka: 3529
Hm! Kad sam mislio na drugi izbor onda sam mislio na to da nemas ili ti se ne daje novac za neki kvalitetan nov CD/Mp3/Usb uredjaj za kola.
Konkretno recimo Pioneer 4000UB je cini mi se nesto malo preko 100e a radi odlicno, ima lepo napred usb i nema glava da te boli, zvuk je perfektan za te pare!

P.S.: prodas tvoj nekome i dodas pare i kupis nov. tako sam ja bio uradio. .)

:: koju drugu opciju imam,inace radio u kolima je blaupunkt(ne znam tacno koji model
:: video sam da ima neka opcija sa lemljenjem/menjanjem audio ulaza ali ne bih se bas zezao sa time i cackao po njemu posto je radio odlicnog kvalitet
:: jel ima neko kome je ova prva opcija lepo radila
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milojca Mnogo je na ovu krizu 22.07.2009. 20:56 #130082

Pa te pare nemam,a i auto je caletov a njega bas bole uvo da daje sto evra kad ga muzika u kolima realno ne zanima...nije ni meni toliko bitna ali mi je vec dosadio roadstar:)
A iskreno ni ja ga ne bih menjao zato sto je ovaj blaupunkt fabricki ugradjen i stvarno je kvalitet!I pritom je tako ugradjen da mislim da bi morao da izvadim pola enterijera da bi izvukao radio...

Vaskev re 22.07.2009. 23:09 #130102

broj poruka: 1673
Imas i adapter kasetu sa kablicem i 3,5mm dzekom koji ukljucis u neki mp3 plejer i slusas umesto kasete kao opciju za koju ti nje potrebna prepravka radija a i daje bolji kvalitet od jeftinih FM Transsmitera. Mislim da je i dalje najbolje resenje sa transmiterom ali nekim kvalitetnijim.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs