Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Blaupunkt SQR 29
STRANA 1 OD 1
boskodev Blaupunkt SQR 29 18.07.2009. 18:57 T18877

status: user
broj poruka: 98
Interesuje me moze li se na ovom auto radiju ugraditi audio ulaz 3.5mm kako bi mogao pustati muziku sa MP3 player-a? Ako moze koliko je komplikovano i mogu li to u kucnoj radinosti il ida trazim neki servis...?
Radio ne bi menjao jer ima fenomenalan prijem radio signala - FENOMENALAN!

Hvala unapred.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dorabi1 kupi FM modulator 18.07.2009. 19:15 #129479

broj poruka: 939
pa posto imash FENOMENALAN prijem na radiju u FM modulator utaknes sta god hoces(mp3 player,flesh,SD card) i uzivaj u muzici.
Dugi nacin ti je da kupis-napravis kabl stereo dzek 3.5 mm na 2 x cinc i cinceve utaknes u audio in gde inace idu kablovi sa sarzera ako ih taj radio podrzava,a drugi kraj sa stereo 3.5 mm izvuces negde gde ti je zgodno da odlozis mpr player,na neku policu ili u kasetu.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
boskodev Re: kupi FM modulator 18.07.2009. 20:42 #129502

Ne zameri mi, ali trebace mi to detaljnije ako mozes... : )
Sad sam gledao na netu shta je to fm mod. i koliko sam skapirao to je spravica koja ce kachi u antenski ulaz i na drugoj strani kachim ovo shto si pomenuo...
E sad gde ima i koliko shuski koshta sparavica u BG-u?
boskodev - - 18.07.2009. 20:45 #129503

E da to sam ustvari i hteo da pitam u rvom postu: radio nema audio In na sebi pa sam za to pitao moze li se to nekako srediti ?
gosha70 Re: Re: kupi FM modulator 18.07.2009. 21:22 #129518

broj poruka: 192
FM modulator se ukljucuje u uticnicu upaljaca u automobilu. Na njega mozes prikljuciti mp3, cd player i sl. preko dzeka 3,5 mm ili usb memoriju preko usb prikljucka, on emituje radio talase na odredjenoj frekvenciji koju nadjes na svom radio aparatu i slusas ono sto zelis. Prosto! Cene se krecu od nekih 800 din pa do 2600-2700 za malo kvalitetnije.
Nikakve prepravke ti nisu potrebne.

:: Ne zameri mi, ali trebace mi to detaljnije ako mozes... :
:: Sad sam gledao na netu shta je to fm mod. i koliko sam skapirao to je spravica koja ce kachi u antenski ulaz i na drugoj strani kachim ovo shto si pomenuo..
:: E sad gde ima i koliko shuski koshta sparavica u BG-u
::
Daum ... 18.07.2009. 21:41 #129526

broj poruka: 12794
...ili uzmes Nokiu N78 koja ima FM transmiter u sebi...

gilopile .... 19.07.2009. 03:20 #129559

broj poruka: 9459

Imas dve opcije:

1. fm predajnik kao sto je rekao dorabil1
2.odneses ga u servis da ti ugrade najobicniji preklopnik koji se prilemi izmedju tjunera i pretpojacala koji ce jednostavno preklapati audio input izmedju svog ugradjenog tjunera i chinceva,ili phone jack-a(po potrebi)koji ce ti izvuci.

Ne znam ni sam koliko sam ih nabudzio pojavom mp3playera
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs