Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Scart spliter ili Scart preklopnik Gde ima da se kupi
STRANA 1 OD 1
kizzam Scart spliter ili Scart preklopnik Gde ima da se kupi 15.07.2009. 02:19 T18812

status: user
broj poruka: 136
Potreban mi je Scart spliter ili preklopnik dobro bi dosao neki automatski(Scart na 3x Scart).Moj tv ima dva scarta ali mi treba jos dva ulaza pa gde mogu da nabavim neki kvalitetan scart spliter.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
rasha44 Re: Scart spliter ili Scart preklopnik Gde ima da se kupi 15.07.2009. 02:29 #128840

broj poruka: 1492
BG Elektronik, Mikro Princ. Ima jedna radnjica u Svetozara Markovića, preko puta bivše 8. Beogradske gimnazije, blizu ugla sa Njegoševom, koja ima sve i svašta.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Potreban mi je Scart spliter ili preklopnik dobro bi dosao neki automatski(Scart na 3x Scart).Moj tv ima dva scarta ali mi treba jos dva ulaza pa gde mogu da nabavim neki kvalitetan scart spliter.
kizzam 3x Scart na scart ulaz tv-a 15.07.2009. 02:36 #128843

broj poruka: 136
Da li oni imaju prekidac u sebi za svaki scart ili neka automatika detektuje koji scart je prvi prikljucen a ostale zabrani da nedodje do kolizije signala na tv-u.Ako neko zna kako to funkcionise molim kratak opis.Ubi se trazeci na netu ali nista pametno osim slika tih uredjaja nisam nasao, svaka pomoc je dobro dosla.

rasha44 Re: 3x Scart na scart ulaz tv-a 15.07.2009. 03:09 #128847

broj poruka: 1492
Ovi koje ja imam su samo skart spliteri. Jedan mužjak skart u TV ili gde ti treba, a na drugom kraju kutija sa tri skart ženke. Nema prekidača, niti bilo kave kontrole.
Kod mene su povezani TV, VHS, DVD snimač i kompjuter.
Samo me malo zeza signal u kompjuteru, zbog stelitske antene (razlika u uzemljenju).
Ono što ti tražiš teško da ćeš naći kod nas.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Da li oni imaju prekidac u sebi za svaki scart ili neka automatika detektuje koji scart je prvi prikljucen a ostale zabrani da nedodje do kolizije signala na tv-u.Ako neko zna kako to funkcionise molim kratak opis.Ubi se trazeci na netu ali nista pametno osim slika tih uredjaja nisam nasao, svaka pomoc je dobro dosla
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs