Uzeo sam na servis (prvi put) jedan X BOX kojeg je nesrećna vlasnica donela iz USA i priključila na naših 220V umesto predviđenih 100V. Sad, napajanje je kaputt, a ne verujem da je struja prošla do ostatka uređaja. Na ovom čudu nema nikakvih oznaka osim datuma proizvodnje, oktobar 2004. Izgleda ovako http://media.teamxbox.com/faq/xbox.jpg Pitanje glasi da li neko zna gde da nađem napajanje za ovo čudo koje će da radi na 220V, ma ustvari bilo koji savet bi mi dobro došao jer se prvi put srećem sa ovim. Ono što definitivno znam je da ne može da se upotrebi PC PSU i da treba neki adapter. TNX
Pa na mail sam ti rekao da imam konverter 220->110 600W koji se moze iskoristiti...ja bih pre reako da je otisao osigurac, obicno ga stave za one koji pomeaaju kontitenatalni napon pa ubodu pogresno...ako ti treba 220ACV na 110ACV imam, a lako se moze prepraviti da odgovara
:: Pa na mail sam ti rekao da imam konverter 220->110 600W koji se moze iskoristiti...ja bih pre reako da je otisao osigurac, obicno ga stave za one koji pomeaaju kontitenatalni napon pa ubodu pogresno...ako ti treba 220ACV na 110ACV imam, a lako se moze prepraviti da odgovar :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.