...bilo koji za te pare. Mislim da imas Nuvi 205 za nesto manje od 16000din, a imas i Nuvi 215 za 17700dinara.Garmin je sto se tice mapa ubedljivo najjaci. To ti kazem i iz svog iskustva, ali i iz iskustva nekih mojih prijatelja koji voze po inostranstvu.
Ja radim otkljucavanje uredjaja i ubacivanje softvera. uradio sam preko 50 uredjaja do sada. Serijski prodajem MioMoov 200 Adtriatic Tour + Serbia u koji ubacim karticu od 4 gb i nakrkam 3 navigacijska softvera mp3 i divx player. Uredjaji su extra i super rade za male pare. Cena kod mog dobavljaca je oko 90 eura.
Da li neko zna za model `Prestigio GeoVision 430 GPS receiver Outdoor SiRF Star III`
03.06.2009. 15:08
status: user broj poruka: 1013
Da li neko zna za model `Prestigio GeoVision 430 GPS receiver Outdoor SiRF Star III`. Za njega su mi neki ljudi rekli da je dobarkao Garmin a jeftiniji je JOLE
Prestigio 430 imam ja nekih skoro 2 godine i koristio sam ga dosta puta, moje misljenje je da je dosta dobar, brz je u radu, ima dosta svoje memorije (2GB), dobra pokrivenost mapa, ali nisam provalio kako da ga apdejtujem posto su mape iz jula 2007. godine, tako da neke promene recimo po BG-u ne vidi (zatvorene ulice itd...) a koje su nastale posle tog perioda, koristio sam ga i u BiH i nekim nasim drugim gradovima i radi korektno. Baterija do 3 sata drzi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.