Pozdrav ljudi. U pitanju je model cx-380. Problem je što se džek izvukao iz gumene obloge. Ima li neko ideju/iskustvo kako najbolje da ovaj deo zakepim/zavarim/pričvrstim kako se ne bi više izvlačio? Sluške su za naše uslove solidno plaćene oko 5000din i daju bruka zvuk, a dozvoljen je ovakav propust. Isto se desilo i na Sennheiser MX-50street koje sam dao devojci. Neverovatno šta sebi ljudi/poznate firme dozvoljavaju! Hvala unapred.
Prva je super lepak, isključivo Bison. Stavi što manje možeš, po kapljicu sa obe strane, pa onda navuci oblogu. Ima da drži ko ludo. Druga je da kupiš pozlaćeni džek, secneš kabl iznad gumene obloge, i lepo ga zelemiš. naravno, treba ti neka dobra lemilica, Ersa npr. Ja sam to uradio na svojim slušalicama (komada 3).
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
@rasha44 za sada neću dirati džek dok ne dođe do prekida. Pitanje: mogu li da osetim razliku u kvalitetu zvuka ako turim zlatni džek i mogu li te iscimati ukoliko budem hteo da menjam isti?
Svojevremeno sam pokušao da menjam džek na Creative sluškama ali me je zbunila treća žica koja je bila zalemljena za džek, a preko samog džeka je bila nalivena plastika tako da je bio ne upotrebljiv. Nisam pretpostavljao da ima da se kupe džekovi zasebno.
Sada pravac po Bison.
Hvala na predlozima obojici. Nasiljem protiv argumenata...
Možeš da me iscimaš, no problemo. Džekova ima u svakoj boljoj radni. Radio klub na Krstu (sada Kelco), BG Elektronik itd.
P.S. Treća žica na tom džeku je bila masa. Nećeš osetiti bitnu razliku sa pozlaćenim džekom. Razlika se oseti kod profi uređaja, ako su svi džekovi pozlaćeni (In/Out) i ako su kablovi super kvalitetni (čitaj - skupi UPI).
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: @rasha44 za sada neću dirati džek dok ne dođe do prekida. Pitanje: mogu li da osetim razliku u kvalitetu zvuka ako turim zlatni džek i mogu li te iscimati ukoliko budem hteo da menjam isti :: :: Svojevremeno sam pokušao da menjam džek na Creative sluškama ali me je zbunila treća žica koja je bila zalemljena za džek, a preko samog džeka je bila nalivena plastika tako da je bio ne upotrebljiv. Nisam pretpostavljao da ima da se kupe džekovi zasebno :: :: Sada pravac po Bison :: :: Hvala na predlozima obojici. :: Nasiljem protiv argumenata.. :: ::
Nemoj da se sekiras jer je to jedan jako jednostavan zahvat.Sto se tice pozlacenog dzeka(do 5X skuplji od obicnog) razliku sigurno neces osetiti,jedino sto ces eliminisati eventualnu oksidaciju istog za jedno 5-10 godina,gde ce te sluske vec na neki nacin isceznuti.Dzekova imas i na buvljaku.Pre par godina sam video lik da prodaje,znaci sve moguce dzekove,od najobicnijih,pa sve do profi. Uzmi neki obican,ali da bude gumiran i miran si.
:: @rasha44 za sada neću dirati džek dok ne dođe do prekida. Pitanje: mogu li da osetim razliku u kvalitetu zvuka ako turim zlatni džek i mogu li te iscimati ukoliko budem hteo da menjam isti :: :: Svojevremeno sam pokušao da menjam džek na Creative sluškama ali me je zbunila treća žica koja je bila zalemljena za džek, a preko samog džeka je bila nalivena plastika tako da je bio ne upotrebljiv. Nisam pretpostavljao da ima da se kupe džekovi zasebno :: :: Sada pravac po Bison :: :: Hvala na predlozima obojici. :: Nasiljem protiv argumenata.. :: ::
U cemu je fora da se na pozlaceni dzek lemi olovnom legurom? Dobices q. To je savet seci ushi krpi pedu.
Druga je da kupiš pozlaćeni džek, secneš kabl iznad gumene obloge, i lepo ga zelemiš. naravno, treba ti neka dobra lemilica, Ersa npr. Ja sam to uradio na svojim slušalicama (komada 3).
P.S. Sutra ste svi nay. u Bg, dolazi Bajadera i zagalviche sav saobracaj u p.m. I, bash sad i mene djavo tu nagura.... ma nema brate, kad treba da budesh qaran, gachone same spadaju. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.