Postoji li takvo cudo?Znam da je bilo najave i da su neki brendovi meni nepoznati vec i izbacili ali ima li kod nas da se uzme nesto slicno od nekih poznatijih i pouzdanijih brendova?Dal neko zna obuhvata li to podrsku i za subtitle?
ako imas para obrati paznju na nove Samsung led televizore.
14.05.2009. 16:07
status: user broj poruka: 4515
Skoro svi imaju na sebi Ethernet, wi fi, USB... Pa preko nih mozes da pristupis fajlovima sa mreze i televizor sam reprodukuje sta oces. Mp3, mkv.... Cak mozes i da surfujes.
Cena od 100 000 din pa do beskonacnosti.
Mada, jos uvek se kod nas nije pojavilo nesto tipa WD Cinema...
@markopvict Sjajna preporuka, baš je planirao da potroši 100,000+ za player. Genijlano. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Trenutno mi treba samo player.Da resim tu muku vise za svagda! Pa gde da nadjem te Kokice i onaj WD TV??? Znaci treba mi nesto sto necu povezivati komp sa TV-om vec player klasican sa nekom bazom podataka i sl ..
@markopvict@ Za sad nisam u mogucnosti ali malo kasnije sam planirao da to uzmem svakako jer mi treba!
update : Za ove kokice sam cuo jos dosta ranije ali pitanje je koliko je to pozudan i kvalitetan brend?!
E to ce neko drugi da ti šalje. Tri sata sam bio po najgoroj gužvi i vrućini danas. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Hvala..Sad mi samo treba Externi WD :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=901960 :: :: :: :: Jes da je pakom u pitanju, sa dobro znanom podrskom i servisiranjem : :: :: remSe se u tehnologiju : :: :: :: ::
U opste nemogu da shvatim.Sam kazes da hoces samo player,a sad kupujes kokice i eksterni hard disk.Jesi li u opste pogledao taj LG bd 370 njegove karakteristike i sta sve reprodukuje pogotovu sto ga verovatno kacis na LCD ili Plazma televizor,uz BLURAY imas i MKv.Jedino ako ti marka neodgovara to je nesto drugo.A para otprilike isto
Da ali on nema HDD u sebi a meni ne pada na pamet da rezem non stop na DL diskove.Izaslo bi me skuplja pita nego tepsija a i sta da radim sa filmovima preko 8 GB?Pored svega ne volim ni LG kao firmu,nemam poverenja..
@bax2003@ Boga mi ima da saljes dok si ziv hehehehe. P.S.Jos uvek dugujes to jedno pice
I Want to believe - The truth is out there
:: :: U opste nemogu da shvatim.Sam kazes da hoces samo player,a sad kupujes kokice i eksterni hard disk.Jesi li u opste pogledao taj LG bd 370 njegove karakteristike i sta sve reprodukuje pogotovu sto ga verovatno kacis na LCD ili Plazma televizor,uz BLURAY imas i MKv.Jedino ako ti marka neodgovara to je nesto drugo.A para otprilike ist ::
Ok izvini nisam shvatio da ti je primarno da ima HDD.Ako ti nije tesko i ako slucajno mozes kad ispazaris da nam preneses tvoje utiske kako sve to radi i kakav je kvalitet prikaza.Ja imam Panasosonicov blurey player koji je stvarno dobar, koji ne cita mkv format,a za ovaj LG sam saznao po kupovini istog i normalno kacim racunar na tv sto je vec dosadno mozda ta solucija i bude dobra
:: :: :: Ok izvini nisam shvatio da ti je primarno da ima HDD.Ako ti nije tesko i ako slucajno mozes kad ispazaris da nam preneses tvoje utiske kako sve to radi i kakav je kvalitet prikaza.Ja imam Panasosonicov blurey player koji je stvarno dobar, koji ne cita mkv format,a za ovaj LG sam saznao po kupovini istog i normalno kacim racunar na tv sto je vec dosadno mozda ta solucija i bude dobr ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.