umire mi frizider vec 2 godine, doslo vreme da se dresi kesa,..finansije na raspolaganju od 35000 do 40000max, uzi izbor indesit ban 13 nf ili lg389... neko iskustvo ili savet...ajte ljudi...da ne budem samo ja kriv...
ionako placa pola od investicije, samo kako da je ubedim da sam je poslusao...sala...ima li ko iskustva sa ovim obicnim prizemnim aparatima i navedenim proizvodjacima???
Ja nešto gledam polovne motokultivatore sa VIA chipestom i AMD lagerima. Uslov je da bude plav, da je prešao manje od 300 milijardi svetlosnih godina, 1 bivši vlasnik, brembo kočnice, 13 GB HDD, bar 768 MB DDR2 L2 keš Backside keš memorije i obavezno licenciran Norton Anti-ISO modulator. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa uzmi neki sa toplim hladjenjem dobro dodje kad pocnu letnje hladnoce a i u zimskim periodima najbolje je hladjenje grejanjem prostorije,e sad uzmo onaj od 1.5 teraflopsa posto ovi kineski od 1tflops lazu,nema tu ni pola od 25% jednog teraflopsa,klokuj obavezno samo povecaj napon sa 220v na 380v,ima da prsti bela staza cvi cekamo deda mraza........Znaci kineze ne uzimaj nego onaj sto ima bugarske delove uvezene sa tajvana ,napravio svaba radi ko australijanac,svi ce da misle da je iz ceske,a doduse ima covek utisak kao da je iz rusije.......
A SAD BEZ SALE - INDESIT , ipak je to frizider energetske klase A ,stedljiv po pitanju struje,posto ce raditi non stop,i nekako mi mocnije izgleda,a svidja mi se tehnika za manje stvaranje mikroba to mi rece jedan drugar koji prodaje da stvarno ima manje bakterija u pomenutom indesitu,sta znam ja bi njega,ipak i 9000 manje kosta,a ima vecu zapreminu,sve ide u prilog njemu...
mora da tebi azdaha ne sedi za vratom, cim su ti termini toliko vezani za IT...dobio sam ja od tebe duzi niz odgovora koji su mi pomogli , jos kako, i hvala ti...ali gde su u tvom opisu kafane na dunavu, pesak iz deliblata, pivo na grckoj plazi ispod suncobrana, rostilj na lidu i kosidba na rajcu, vatra iz kamina sa zlatibora, pocepane patike sa basketa, majsko sunce na klupi ispred zgrade... decu i da ne pominjem, jer ovaj moj non stop nesto programira u hilfe-life- u kojekavim modovima, ni iz stana ne mogu da ga izbacim ako napolje nema neki wirlles, barem za you tube ili face book....ili sam ja previse mator pa jurim frizidere....eh...de ja odlutah....kako bese ono ...jel bax od baxuz??, salim se, hvala ti za sve one upotrebljive savete, ali i za one koji to nisu......matort savatije
Nema ovde mesta šali. Misliš bleji mentol za kompom, pa ne zna šta je roštiljijada, odmor, sunce, reka, more, planina.....loša procena. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: mora da tebi azdaha ne sedi za vratom, cim su ti termini toliko vezani za IT...dobio sam ja od tebe duzi niz odgovora koji su mi pomogli , jos kako, i hvala ti...ali gde su u tvom opisu kafane na dunavu, pesak iz deliblata, pivo na grckoj plazi ispod suncobrana, rostilj na lidu i kosidba na rajcu, vatra iz kamina sa zlatibora, pocepane patike sa basketa, majsko sunce na klupi ispred zgrade... decu i da ne pominjem, jer ovaj moj non stop nesto programira u hilfe-life- u kojekavim modovima, ni iz stana ne mogu da ga izbacim ako napolje nema neki wirlles, barem za you tube ili face book....ili sam ja previse mator pa jurim frizidere....eh...de ja odlutah....kako bese ono ...jel bax od baxuz??, salim se, hvala ti za sve one upotrebljive savete, ali i za one koji to nisu......matort savatij :: ::
:: :: Nema ovde mesta šali. Misliš bleji mentol za kompom, pa ne zna šta je roštiljijada, odmor, sunce, reka, more, planina.....loša procena :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: mora da tebi azdaha ne sedi za vratom, cim su ti termini toliko vezani za IT...dobio sam ja od tebe duzi niz odgovora koji su mi pomogli , jos kako, i hvala ti...ali gde su u tvom opisu kafane na dunavu, pesak iz deliblata, pivo na grckoj plazi ispod suncobrana, rostilj na lidu i kosidba na rajcu, vatra iz kamina sa zlatibora, pocepane patike sa basketa, majsko sunce na klupi ispred zgrade... decu i da ne pominjem, jer ovaj moj non stop nesto programira u hilfe-life- u kojekavim modovima, ni iz stana ne mogu da ga izbacim ako napolje nema neki wirlles, barem za you tube ili face book....ili sam ja previse mator pa jurim frizidere....eh...de ja odlutah....kako bese ono ...jel bax od baxuz??, salim se, hvala ti za sve one upotrebljive savete, ali i za one koji to nisu......matort savatij :: :: :: ::
Ja bih rekao da si promasio malo forum za ovakvo pitanje. Ne znam sta da ti kazem ako stavljas frizidere u IT... __________________ Scourge of PCBerza
:: umire mi frizider vec 2 godine, doslo vreme da se dresi kesa,..finansije na raspolaganju od 35000 do 40000max, uzi izbor indesit ban 13 nf ili lg389.. :: neko iskustvo ili savet...ajte ljudi...da ne budem samo ja kriv.. ::
Re: Re: ja ubedio zenu , al moram i vas da pitam...
10.05.2009. 22:54
status: user broj poruka: 1121
:: Ja bih rekao da si promasio malo forum za ovakvo pitanje. Ne znam sta da ti kazem ako stavljas frizidere u IT.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: umire mi frizider vec 2 godine, doslo vreme da se dresi kesa,..finansije na raspolaganju od 35000 do 40000max, uzi izbor indesit ban 13 nf ili lg389.. :: :: neko iskustvo ili savet...ajte ljudi...da ne budem samo ja kriv..
stari forumasu...lepo pise forumi...Kućna tehnika DVD, DivX, TV, Audio, Video, bela i ostala tehnika.....prelistaj malo celu pc berzu...ne bih ja davio da mi ne trba savet ili misljenje, a ako postoji podforum, sto da ne... :: ::
Re: Re: ja ubedio zenu , al moram i vas da pitam...
11.05.2009. 07:46
status: user broj poruka: 997
Sve je relativno !!!
:: Ja bih rekao da si promasio malo forum za ovakvo pitanje. Ne znam sta da ti kazem ako stavljas frizidere u IT..
Sta!? Pa znas li ti kakav bi overklok imao u frizideru,a posle nije deo it-a hihihi.
Bax nesto si izostavio `zenske` hehe i to ti fali u gore nabrojanom.... E a mogu da te zamislim na moru kako uranjas u more i kuckas na svom superwireles PDA uredjaju odgovarajuci nekom na PC berzi,he kad imas toliko postova,radis li to i u snu ???? ( .
Re: Re: Re: ja ubedio zenu , al moram i vas da pitam...
11.05.2009. 12:26
status: user broj poruka: 12057
Upravo si me probudio sa tim postom.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Sve je relativno !! :: :: :: Ja bih rekao da si promasio malo forum za ovakvo pitanje. Ne znam sta da ti kazem ako stavljas frizidere u IT.. :: :: :: Sta!? Pa znas li ti kakav bi overklok imao u frizideru,a posle nije deo it-a hihihi :: :: Bax nesto si izostavio `zenske` hehe i to ti fali u gore nabrojanom... :: E a mogu da te zamislim na moru kako uranjas u more i kuckas na svom superwireles PDA uredjaju odgovarajuci nekom na PC berzi,he kad imas toliko postova,radis li to i u snu ???? ( .
Ali definitivno jesi legenda,vec duze citam nisam se registrovao vec samo citao forum ,mogu samo da te pohvalim ,znanje hvala bogu imas a vidim i volje tako da svaka cast e pa ladno bi mogao da budes admin hehe,i volim ovaj forum ja vam kazem i istina je OVO JE JEDINI FORUM GDE COVEK MOZE I DA SE NASALI A DA LJUTI STREBER-ADMINI NE BRISU POSTOVE,Ok nije lepo svuda i u svakom postu ali ovako `opusteno` ponasanje na forumu me odusevljava,svaka cast PC berzi....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.