Mislim da je čovek mislio na DVD plejer kao uredjaj. Xwave se odlično pokazao sa našim titlovima, još ako naletiš na model 9400 kupuj, po meni ima bolji firmware od 9500 i 5000 modela. Nema USB i čitač kartica, pa ako ti to nije potrebno kupuj. I da, od stvari koja košta 3000din ne očekuj da traje 100 godina, ja ga ima malo jače od godinu dana i još radi. Ako želiš trajno i kvlitetno rešenje onda neki Pioneer.
Zadovoljan sam , zasad cita sve, nase prevode bez problema. Jedinio sto nema 5.1 izlaz, ako ti treba. Bio je oko nesto manje od 3k. Hteo sam da uzmem Pioneer, ali bio je 2x skuplji...vecinu filmova gledam na kompu, tako da mi ovaj sluzi da pogledam nesto na vecoj dijagonali i u dnevnoj sobi, i za to mi je dobar....
Nemoj se slepo drzati za Pioneer-a, ja ga imam, model DV-393K vec neke dve godine i iskustva sa njim su sledeca, prvi je crkao u roku od nedelju dana, poceo je da brlja pri citanju divx/xvid fajlova pa sam ga reklamirao i dobio drugi koji lepo radi ali softver je nekako uzasno spor, pri ukljucivanju ti treba bar 7-8sec dok upali displey i pocne da ucitava disk, isto je i prilikom gasenja. Unutra je kompletna Orion mehanika (Orion je nekada bio u sastavu Matsushite tj. Panasonic-a, sto nije lose) a ne originalna Pioneer sto je malo cudno znajuci da je Pioneer nekada bio lider bas na polju CD i DVD rezaca. Sve u svemu 393K jeste stariji model ali verujem da noviji modeli tipa DV-400 sem dodatog USB-a generalno nemaju nekih velikih izmena, sama stampana poloca je kvaliteta istog kao i kod najeftinijih modela drugih proizvodjaca. Licno kada bih ponovo nabavljao DVD pogledao bih Philipsa koji ima odlicne modele i sa cenom mislim da je cak povoljniji od Pioneer-a, a ako je cena bitna onda bih se drzao Samsunga ili LG-a.
Ja imam DV300s i moja iskustva su dijametralno suprotna od @Vaskev. Pre njega sam imao djubre zvano SkyVision 966, i u poredjenju sa njim je neuporediv, a tek sa raznim ostalim modelima tipa ShockWave i sl. (rang cena 2.500-3.999) dinara ne zelim ni da pricam. Dovoljno je da vidis kakav mu je daljinac pa ti je sve jasno ne moras da ga nisanis nego hvata signal i od zid, prozor, zavesu itd.. Kakva mu je tek grafika neuporediva sa Philips modelima cija grafika vise lici na pomenuto djubre SkyVision 966 (i ostali od te `robne marke` kako to gordo zvuci).
Ovo je ono sto se tice ekonomske klase.
A sad malo o pravim stvarima, POPCORN HOUR... E to je malo cudo ima svoj HDD, radi tako sto na taj hdd prebacis koji god format zelis a on ga svira na koji god TV zelis. Znaci svira i one HD materijale sto fabricke so x264. Ne pravi pitanje koji je kontejner, da li je to AVI, MKV, VOB, WMV, etc... on to sazvace i prikaze na onome sto imas.
To je moja sledeca kupovina, jeste da je kod nas malo teze naci ga ali ako se potrudis ni to nije neresivo, ja se konkretno nadam da ce kumov brat imati malo mesta u koferu za tu malu spravicu a kad pogleda 17.000 dinara nije tako puno za totalni bioskop.
Onaj treci koji sam spomenuo WD kosta nekih 13.000 dinara, a cini mi se da imas test na ITsvet ili Bench sajtu.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nemoj se slepo drzati za Pioneer-a, ja ga imam, model DV-393K vec neke dve godine i iskustva sa njim su sledeca, prvi je crkao u roku od nedelju dana, poceo je da brlja pri citanju divx/xvid fajlova pa sam ga reklamirao i dobio drugi koji lepo radi ali softver je nekako uzasno spor, pri ukljucivanju ti treba bar 7-8sec dok upali displey i pocne da ucitava disk, isto je i prilikom gasenja. Unutra je kompletna Orion mehanika (Orion je nekada bio u sastavu Matsushite tj. Panasonic-a, sto nije lose) a ne originalna Pioneer sto je malo cudno znajuci da je Pioneer nekada bio lider bas na polju CD i DVD rezaca. Sve u svemu 393K jeste stariji model ali verujem da noviji modeli tipa DV-400 sem dodatog USB-a generalno nemaju nekih velikih izmena, sama stampana poloca je kvaliteta istog kao i kod najeftinijih modela drugih proizvodjaca. Licno kada bih ponovo nabavljao DVD pogledao bih Philipsa koji ima odlicne modele i sa cenom mislim da je cak povoljniji od Pioneer-a, a ako je cena bitna onda bih se drzao Samsunga ili LG-a. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.