Samsung LED TV, na sebi ima wi fi, ethernet, USB ... Zlo
STRANA 1 OD 1
markopvict
Samsung LED TV, na sebi ima wi fi, ethernet, USB ... Zlo
25.04.2009. 16:03
T17018
status: user broj poruka: 4515
Gledao sam juce u Big Bang-u.... Smorio sam se koliko je dobra slika( crna=ultra crna, kontrast, boje... ), a kad mi bata rekao da moze da se zakaci za sta oces... i da reprodukuje blu-ray, 1080p.... i sve to sa kucne mreze, usb-a,eth-a, wi-fi-a. Ima cak i neke igrice. Cena za 37 incha je oko 100 000 dinara.
Evo svaba cacka neki jos veci, ali su karakteristike iste:
Hm! Sta reci! Ja sam predprosle godine u firmi dobio jedan lap top Dell sa LED display-om, odusevio sam se bojama i kvalitetom slike, i ne samo to, zahvaljujuci toj tehnologiji osvetljenja sada je potrosnja jos manja, pa tako recimo taj lap top sa tim display-om ko od sale radi 3h sa standardnom baterijom, a sa jacom baterijom koju smo uzeli radi citavih 6h, ludilo!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.