Hteo bih da uzmem dream box i satelitsku sa motorom ali nesto i nisam upucen kako to funkcionise.Vidjao sam po kladionicama da ljudi imaju brdo prenosa i kanala sportske sadrzine koji mene i zanimaju.Dali neko moze da mi pojasni na kom principu radi to (neki prodavac mi spominje da mora da ide preko interneta) i koje sportske kanale otvara a izmedju ostalog i koliko kosta pretplata i samo instaliranje svega toga ako neko ima iskustva.Molim vas za sto vise informacija,HVALA UNAPRED
Dobra stvar, ali ni izbliza onoliko koliko je predstavljaju... Ako ne zelis da placas za kanale mozes da na netu nadjes kljuceve... Problem je sto se svakodnevno menjaju i sto moras svaki dan da trazis nove... (nekada si mogao da instaliras kljuceve i da si miran mesec dana) Jedino resenje je card-sharing za koje je potrebno da nadjes nekoga ko ima karticu koja ti treba i da od njega preko neta preuzimas kljuceve automatski... On ce ti tu uslugu obicno naplatiti.... Raspitaj se tamo gde budes kupio dreambox, posto ja ne znam gde bi mogao da ih nadjes... Naravno, za sve ovo je potreban i third party firmware sto je i najmanji problem buduci da je OS Linux...
Jedino sto je dobro je mogucnost da ubacis HDD tako da ces moci da pauziras, snimas itd program kao i da ga programiras da ti snima filmove i emisije ako nisi tu...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.