Pomagajte drugovi,dobili smo neke zaostale zarade u vidu potvrde mora do sutra ujutru da se prijavi i da se rezervise a ja sam u stisci s vremenom plus ne mogu biti u kontaktu sa kompom znaci od guglanja nista a dobio sam informacije da su sledeci tv u opticaju 1.crypton lcd 3208b 2.lg 32lg2000 3.samsung le32-a551 4.samsung le-32a330 5.samsung le32-a3365 nisam siguran za oznake da su 100% tacne poslat mi je sms dok sam kucao malo pogledao na blic da vidim bar kako izgledaju i sve jedno nije ni jedan gadan bitno mi je da se moze vezati komp i da je dobra slika da nije mutna i kockice i sl cena nije toliko bitna jer se pare moraju potrositi tako da li cu uzeti tv samo ili tv i peglu nije vazno vidimo se tek ujutro valjda ce neko nesto naci hvala svima na odgovorima
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.