hanibala sam prostudirao... ovaj hanibal rising je golo njesra nema veze sa enotny hopkinsom... da jte neku krljazu,nesto ratno klanje velikih razmera..
rad je od coveka napravio majmuna
:: Roni :: Man on Fir :: American Gangste :: SpyGam :: Hannibal, prvi i drugi valjaju nešto, sve novije je klasično palamuđenje :: Pulp Fictio :: Reservoir Dog :: :: Ima još par naslova Quentina Tarantina, ali sam ih pozaboravljao :: :: Mislim da su to svi filmovi koji su mi se do sad ``svideli`` :: :: Kontrolni toranj
:: :: radnja filma??????????? :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: davno nisam tako dobar film gledao :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dadadadad film je nema dalje znaci vrh vrhov
Prica o Indijskom geto-u kroz prizmu klinca, učesnika u kvizu milioner. Rađen po romanu. Odličan!
Znaci negledam uopste filmove ali eto danas sam bas skinuo ovaj film i veruj mi film zasluzuje oskara... Necu da ti pisem radjnu filma ali neces pogresiti ako ga skines...
mislio da nije nista posebno, i pitao se otkud dobi oskara. Al kad sam ga odgledao shvatio sam, bio sam odusevljen. Samo ga odgledaj veruj mi, ne bih ti pricao radnju...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.