Nesto sam se juce razboleo pa dok se lecim i lezim preporucite mi neki dobar film ali da je horor/sci-fi/thriller/pscyho/action/adventure/mystique...nesto iz tih zanrova ali da je makar solidan. Od novijih, a mogu i stariji
pa vreme kratim sledecim filmovima-Max Payne 2008,Mirrors,Saw 5,a ipak mi je raspolozenje dosta lose jer sam bolestan,pa pozelim da se malo nasmejem,DEFINITIVNO neces pogresiti ako pogledas-Forgetting Sarah Marshall(podsetice te na nesto garant),Loaded Weapon(slomio sam se od smeha),Meet The Spartans,Superhero,Super Troopers...
Od starih Screamer i naravno IT(TO), od novijih isterivanje đavola iz Emili Rouz, a ako ti nije suviše gay pogledaj i Wall-e/Madagascar 2 ja sam se prijatno iznenadio. Ostalo mahom nije vredno pomena. Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
valkir il kako vec,istorijski,batman dark knight neko rece madagaskar 2...mada ja kad mi se gleda nesto ubacim neku makljazu tipa spasavanje redova rajana(100x gledao) il nesto na taj fazon....E umalo da zaboravim pre neko vece gledao sam film URAGAN sa denzel washingtonom i prijatno se iznenadio
Jedan od najzajebanijih filmova koji sam ikad gledao u zivotu, Forbrydelsens element (Element of crime), debitanstski film Lars Von Trier-a. Evo jedan link sa scenama : http://www.youtube.com/watch?v=l8bZOT60K-8
Na IMDB kazu:
Method Detective Serial Killer Hypnosis Transfer Waste Part Of Trilogy Ruins Surrealism Onyric Neo Noir Futuristic Water Female Nudity Child Murder Rain Prostitute Psychoanalysis Independent Film
APOKALIPTO film je do jaja..dva sata jurnjave,svo vreme dok sam gledao bio sam zapet ko puska
rad je od coveka napravio majmuna
:: Jedan od najzajebanijih filmova koji sam ikad gledao u zivotu, Forbrydelsens element (Element of crime), debitanstski film Lars Von Trier-a. Evo jedan link sa scenama : :: http://www.youtube.com/watch?v=l8bZOT60K-8 :: :: Na IMDB kazu :: :: Method :: Detective :: Serial Killer :: Hypnosis :: Transfer :: Waste :: Part Of Trilogy :: Ruins :: Surrealism :: Onyric :: Neo Noir :: Futuristic :: Water :: Female Nudity :: Child Murder :: Rain :: Prostitute :: Psychoanalysis :: Independent Fil :: ::
Slazem se ali je makina romantik tako da ce da mu se dopadne i kraj
Preporuka ali za crtani film: Wall-e (najbolji crtani koji sam odgledao ikad)
Pozdrav!
:: Slumdog je do jaja film...samo su na kraju malo previse otisli u ljubavnu pricu, ali prva polovina filma kad su klinci je totalno vrh.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: :: :: Slumdog Millionaire
Reci...zar nije ekstra crtić, gledao sam ga do sad 5puta i nije mi dosadio. Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
:: Slazem se ali je makina romantik tako da ce da mu se dopadne i kraj :: :: Preporuka ali za crtani film: Wall-e (najbolji crtani koji sam odgledao ikad :: :: Pozdrav :: :: :: :: Slumdog je do jaja film...samo su na kraju malo previse otisli u ljubavnu pricu, ali prva polovina filma kad su klinci je totalno vrh.. :: :: :: :: Overclocking is the way of life!!! :: :: :: :: :: Slumdog Millionaire
E ja ti necu preporuciti ni jedan od njih... Pa da krenemo :
Un Novio Para Mi Mujer (Argentina) Diarios De Bicicleta (latin america) The Inhabited Island (Rosia) Newcastle The Program Blue Chips Claim (extremisticki DoQ) Incendiary (50% filam je dobro 50% brit sranje u stilu SAD sranja) Fanny Hill (legenda is djackog doba - moga) Quarantine Pred tvojim vratima (ne mogu da se setim engleskog naslova) Cleopatra 4CD`s (kalsika cista klasika) Bullet Kill Me Again The Art Of Traveling No Miras Para Abajo (latin america) Y Tu Mama Tambien (mexico, film je definitivno do kesice) . . . Ma i ovo ti je dosta... I narovno da sto pre ozdravis.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.