Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
rerne
STRANA 1 OD 1
Kovle rerne 07.03.2009. 10:44 T15975

status: user
broj poruka: 976
Cale i keva hoce da kupe rernu nezavisnu znaci samo rernu do 50.000 din. Aeg, Electrolux, Bosch ili Ariston. Gledali smo u tehnomarketu, tehnomaniji i u megastores elektroniki. Svidela im se neka Aeg u tehnomaniji, ali meni se uopste ne svidja. Zavrsna obrada je ko da su je radili kod pere limara.U tehnomarketu imaju veoma mali izbor, a u tehnomaniji imaju dobar izbor, ali od svake stvari samo par komada na lageru. Da li jos negde mogu da pogledam, ja mislim da nema vise nigde osim u manjim prodavnicama, mada mi one ne izgledaju poverljivo sto se tice kvaliteta.I jos nesto da li moze da se rerna kupi negde preko grane, i da li postoji dostava za nasu zemlju, jel se placa carina. DA li postoji garancija na taj uredjaj. DA li je neko imao iskustva sa tim...pozzzzzzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shkomi ja sam gledao 07.03.2009. 10:55 #101233

broj poruka: 852
I meni su se najvise svidele bošove i njih sam uzeo. Jesu malo skuplje ali ne kupujes rernu svaki dan vec jednom u 10 godina.

Imaš bošove radnje u narodnog fronta u sarajevskoj i preko puta komercijalne banke u svetogorskoj
Devize devize bonda elema

Kovle re 07.03.2009. 10:59 #101234

I meni su kvalitetne ipak je bosch samo su im cene ima ok ona ali sa onim dugmicima sto se ne uvalce unutre. Videcu tamo gde si ti uzeo

Kovle ... 07.03.2009. 14:44 #101282

.........

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs