Prethodni 9200 je zaista korektno odradjivao svoj posao, medjutim odradio je svoje a s obzirom da se vise ne prodaje uzeo sam 6k. Od prvog dana moram priznati isao mi je na zivce, jer prilikom pustanja klipova bilo koje extenzije i formata stoji counter u gornjem desnom uglu sto ne moze da se iskljuci, vec svaki put mora zasebno da se gasi za svaki klip. Druga, ozbiljnjija stvar, koja mi smeta jeste to sto filename ne prikazuje do kraja, cesto ih uopste i ne ispisuje, tako da mogu samo da nagadjam sta sam pustio, a takodje ni titlove ne iscitava do kraja, odnosno zakida na slovima. Probao sam da ga podesim u svim mogucim kombinacijama i varijacijama medjutim problem ostaje. Nekoliko mailova sam poslao tehnickoj sluzbi odnosno servisu medjutim oni kao da nemaju pojma sta i kako, vec mi predlazu da skinem novi firmware koji takodje ne menja stvari i u krajnjem slucaju dolazak kod njih a meni je bas bez veze da za spravu vrednu 2500 dinara gubim vreme jer najverovatnije nece ni to resiti problem. Moje pitanje je da li je neko imao slicnih problema i da li je ikako uspeo da ih resi, sve sam probao, ali necu ici u servis jer mi se vise isplati da uzmem neki drugi player.
Hah,moj teca je imao identicne probleme i veoma uspesno ih je resio i to trajno.... Ako zelis da saznas kako, imas kompletan tutorijal sa detaljnim uputstvom potrepljen video fajlom kako se to resava...link
:: Prethodni 9200 je zaista korektno odradjivao svoj posao, medjutim odradio je svoje a s obzirom da se vise ne prodaje uzeo sam 6k. Od prvog dana moram priznati isao mi je na zivce, jer prilikom pustanja klipova bilo koje extenzije i formata stoji counter u gornjem desnom uglu sto ne moze da se iskljuci, vec svaki put mora zasebno da se gasi za svaki klip :: Druga, ozbiljnjija stvar, koja mi smeta jeste to sto filename ne prikazuje do kraja, cesto ih uopste i ne ispisuje, tako da mogu samo da nagadjam sta sam pustio, a takodje ni titlove ne iscitava do kraja, odnosno zakida na slovima. Probao sam da ga podesim u svim mogucim kombinacijama i varijacijama medjutim problem ostaje :: Nekoliko mailova sam poslao tehnickoj sluzbi odnosno servisu medjutim oni kao da nemaju pojma sta i kako, vec mi predlazu da skinem novi firmware koji takodje ne menja stvari i u krajnjem slucaju dolazak kod njih a meni je bas bez veze da za spravu vrednu 2500 dinara gubim vreme jer najverovatnije nece ni to resiti problem :: Moje pitanje je da li je neko imao slicnih problema i da li je ikako uspeo da ih resi, sve sam probao, ali necu ici u servis jer mi se vise isplati da uzmem neki drugi player ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.