E ovako hocu da povezem komp na TV koji ima samo RF ulaz (obican antenski) a na kompu imam Chinch izlaz (nVidia GF FX 5200). Kako to moze da se poveze??? U kombinaciju dolazi i Scart ako mora, ako neko ima da mi da Semu za Konverter iz S-Videa u RF...
ako moze da pomogne, imam: - VHS Player sa RF ulazom, RF izlazom, chinch Audio izlazm i chinch Video izlazom -VHS rekorder sa RF ulazom, RF izlazom i Scartom
Probaj da iz video kartice video out jack utaknes u vhs rekorder u video in,a onda na tv-u pronadji vhs rekorder,35-38 kanal uhf(cini mi se).Trebao bi da dobijes sliku. Nezaboravi da na vhs rekorderu ukljucis AV ili `okrenes` kanal 0.
Probao sam ali nece zato sto je to VIDEO OUT Probacu ovo sa Scartom... Puno hvala
:: :: :: Probaj da iz video kartice video out jack utaknes u vhs rekorder u video in,a onda na tv-u pronadji vhs rekorder,35-38 kanal uhf(cini mi se).Trebao bi da dobijes sliku :: Nezaboravi da na vhs rekorderu ukljucis AV ili `okrenes` kanal 0 ::
znam da je samo kod rekordera, posto Player ni nema Scart... pokusao sam preko budzenja Scarta i nije uspelo... jbg Probacu da nabavim Scart adapter na Chinch-eve... Hvala na omoci u svakom slucaju...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.