Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Preporuka za TV
STRANA 1 OD 1
Mashinac Preporuka za TV 23.01.2009. 00:04 T14806

status: user
broj poruka: 192
Ima li neko da mi preporuci neki Tv za kcu, nishta zahtevno, nek bude flad, velicine 72cm, da ima normalno sve ulaze na raspolaganju i tako.. I naravno cena je prioritetna neshto extra povoljno. Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Preporuka za TV 23.01.2009. 00:06 #91387

broj poruka: 5704
Beko, Vivax, Gorenje, Vox...svi su vrhunskog `nemackog` kvaliteta a kostaju 5x manje nego krsevi poput Sony, Philips, Pioneer, Panasonic...

A N G E L

:: Ima li neko da mi preporuci neki Tv za kcu, nishta zahtevno, nek bude flad, velicine 72cm, da ima normalno sve ulaze na raspolaganju i tako.. I naravno cena je prioritetna neshto extra povoljno. Hvala
Mashinac hvala 23.01.2009. 00:12 #91390

a ima li neko neki konkretan model, sa cenom i mestom gde da pogledam, neka ok radnja? Ili da posetim megamarkete?

nesa23c ja imam 23.01.2009. 00:17 #91394

broj poruka: 352
VIVAX flat 72cm,ima 255 programa,teletex,A/V,scart...itd...Ja ga platio oko 20000 hiljada na BG sajmu,ali to je bilo pre 2 godine,a TV i dalje radi extra.Sad košta oko 10000 hiljada al ne znam gde ima.Ako nađem javljam.Pozdrav

Equinoxe Re: Re: Preporuka za TV 23.01.2009. 03:41 #91430

broj poruka: 12057

Pre bi pojeo mešalicu za beton pod naponom.

Nego....šta ti znači - extra povoljno ? Nekome je to 20K nekome 7.5K.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Beko, Vivax, Gorenje, Vox..
::
:: A N G E L
:: :: Ima li neko da mi preporuci neki Tv za kcu, nishta zahtevno, nek bude flad, velicine 72cm, da ima normalno sve ulaze na raspolaganju i tako.. I naravno cena je prioritetna neshto extra povoljno. Hvala
Mashinac Pa... 23.01.2009. 04:30 #91436

Pa extra povoljno je shto manje, normalno :)
Shalim se, pa shta znam izmedju 10 i 15k, ne verujem da ima ispod 10 neshto tog tipa...
Razmishljam da odem do Tempa ili Metroa pa da vidim neshto? Mislim jel ok uzeti tamo, isto mu to dodje?

Slavuj ... 23.01.2009. 11:03 #91472

broj poruka: 2236
Sta je ovo danas, sve je nesto EXTRA ?

iz Mrcajevaca
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
XXXL Samsung & Sony 23.01.2009. 12:17 #91480

broj poruka: 537
Imas nekog samsunga 72cm (flat) za oko 17000, kupio sam ga sestri pre par meseci i kaze da je zadovoljna :) nije neki extra TV ali je bar firmiran i ne izgleda lose :)

Takodje imas i SONY, slicnih karakteristika, isto je 72cm ekran, i on je tu negde bio sa cenom (ne znam da li ga i dalje ima u prodaji).
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs