Sta preporucujete. Po mogucstvo sa HDMI i Full HD mada ne mora dvb tuner i te fore. Orijentisan sam vise na samsung mada mogu i ostali proizvodjaci ali ne neki znj. Znam da je mali izbor. Ali nemam prostora za veci. DA li ima neki da se nadje iz serije 6 kod nas i gde ako ima. pozzz ocekujem predloge
Nisam siguran da imas full hd displej u toj velicini. Mozda monitor. Ako ne mozes da nadjes od 26, imas od 32 100%... __________________ Scourge of PCBerza
Pa nisam ni ja siguran. Pa onda ne mora sa Full HD
:: Nisam siguran da imas full hd displej u toj velicini. Mozda monitor. Ako ne mozes da nadjes od 26, imas od 32 100%.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Postoji full HD u toj velicini, model je Samsung T260HD i to je odlican model, mislim da ga brat nabavio po nekoj diskontnoj ceni, na akciji u Metro/u. Ako se odlucis javi da ti da kupon pa ces imati jos veci popust .)
Nisam ga probao,ali ga svi hvale,moj t220 extra ali ne znam za t260 jer nemaju iste panele.mada za 50000din. mozes da kupis 32`LCD.Pogledaj u gigatronu imaju lg26LG3000 za 430e.
:: Pa jel si ga probao. A gde ima jeftinije posto mi je to malo skup :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.