Nacuo sam da su jedni od najboljih sto se tice citanja video formata i mogucnosti podesavanja titlova. Ono sto me zanima je koji je model najbolja kupovina i gde ga kupiti. Zanimaju me i iskustva ljudi koji ih imaju. Ako neko misli da su bolji playeri nekih drugih proizvodjaca molio bi ga da iznese svoje misljenje.
Imao sam ih dva. Prvo na jednom crkl`o nesto bezveze-valjda motoric. ja ga posaljem na servis. Sredi se. Pa crkne na drugom neki cip, ja posaljemi njega. Vratio se radi. Posle godinu dana one nece da procita cd. Ajd da ga posaljem - kad ono nema vise ni firme ni servisa. Ajd rek`o nema veza kupim nesto drugo. A onaj prvi evo sad pred praznike crce. Poludela elektronika - cas nece da uzbaci cd i da ga ucita, cas oce. ja ga lepo smotam i pod sto. Sad cekam da kupim Pioneera. Veruj mi radi k`o sat. Ma kakv Xoro. Imam i jednog Pioneer a jednog sam poklonio svastiki kada se udavala. Posle dve godine radi k`o sat. Jeste da je Xoro imao dobre titlove ali sve ostalo je za kantu za djubre. Kupi si nesto kvalitetno za vise para i nemoj da zalis jer ce to bezveze da ti preastane da radi posle godinu dana.
To se tako kvari da to ja ne mogu da ti objasnim. Svaki 2. ide u servis obavezno. I to je varijanta, servis `baš ne može`, jer toga dela `baš nešto nema`, a servis u 3 p. m., pa ćete morati da čekate `malo`.... znate Subotica....bolno iskustvo....batali. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Sve je to goli shit, ma šta ga gladim: SHITČINA. Sve to napakovano ispod 4000 dindži, a uglavnom oko 2k, vredi svaki dinar, tj. ništa. Tako, ako imaš mladunce ili nepismene ukućane koji nogom zakucavaju tray, zalevaju daljinski sa neXt-om a kad im ispadne, to uvek bude pored tepiha... onda, kupuj ih lepo jedan za drugim, te po 2k dinara u megastore megauvali veletrgovinama našim, i, ako ti izdrži garantni rok, super. Na dobitku si jer ih okaneš PC-a. A, ako kupiš nešto kvalitetnije (pioneer, jel`), onda.... dotrajaće do strmoglavog pada cena i rasta popularnosti BR plejera.
Kralju...... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Sve je to goli shit, ma šta ga gladim: SHITČINA :: Sve to napakovano ispod 4000 dindži, a uglavnom oko 2k, vredi svaki dinar, tj. ništa :: Tako, ako imaš mladunce ili nepismene ukućane koji nogom zakucavaju tray, zalevaju daljinski sa neXt-om a kad im ispadne, to uvek bude pored tepiha... onda, kupuj ih lepo jedan za drugim, te po 2k dinara u megastore megauvali veletrgovinama našim, i, ako ti izdrži garantni rok, super. Na dobitku si jer ih okaneš PC-a. A, ako kupiš nešto kvalitetnije (pioneer, jel`), onda.... dotrajaće do strmoglavog pada cena i rasta popularnosti BR plejera :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
na savetima. Moram da napomenem da to nije za mene, nego za mog prijatelja. Moji `mladunci` su dobili racunar da bi se okanuli mog, koji je sada zakljucan (hteo sam katanac da stavim, sa sve sarkama). Uputicu prijatelja da procita komentare pa nek sam odluci sta ce i kako ce. Pisko stvarno imas talenta ...Hvala jos jednom
Pre godinu dana sam pokusao sa Xoro, ali nije hteo da cita nijedan disk. Zamenim, cita neke, neke nece, a USB ni da priviri. Lepo trazim svoje pare nazad i kupim SKY Vision 007 i evo jos radi, mada ni on nije nista posebno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.